Creuers marítims per visitar Roses des del mar amb nens

Creuers marítims per visitar Roses des del mar

Aventures a l'aigua a Roses amb nens

Vistem el Parc Natural de Cap de Creus des del mar

Roses

Una manera diferent de conèixer la costa de Roses es fer una excursió marítima, una proposta ideal per viure en família. Us podeu desplaçar d'un poble a l'altre, visitar cales que només descobrireu si hi arribeu en vaixell, arribar fins les Illes Medes o observar el fons marí amb els vaixells de visió submarina. Tota una aventura per compartir en família.

Els Blaus de Roses
Els Blaus de Roses us ofereixen la possibilitat de conèixer el Parc Natural de Cap de Creus des del mar, un espai de gran bellesa situat a l’extrem nord de la Costa Brava, d'una manera completament diferent. Tota una aventura per gaudir de la Costa Brava en família.

Amb aquests vaixells descobrireu les cales més boniques de Roses, com són: La Cala Murtra, Montjoi, la Rostella, la Pelosa, Calitjàs, Lledoner, Jòncols, així com també l’espectacular Cap Norfeu amb la cova Tamariu i El Gat (roca anomenada així per la seva forma).

Però si el que voleu és visitar Cadaqués i el Cap de Creus ho podreu fer a bord del vaixell tradicional “CAP NORFEU I”, un vaixell molt confortable i amb un encant molt mariner. A la Badia de Port Lligat hi trobareu la Casa-museu de Salvador Dalí i tot l’extrem del Cap de Creus us sorprendrà: la badia de Guillola, la cova de l’Infern, les illes Maça d’Oros i l’Encalladora.

Els vaixells són moderns I confortables de tipus catamarà amb visió submarina o bé vaixell tradicional.

Don Pancho
Don Pancho us ofereixen excursions en un petit creuer turístic des de Roses per descobrir el Parc Natural del Cap de Creus, Cadaqués, l’Estartit i el Parc Natural de les Illes Medes.

Empresa amb base a Roses, de rutes especialitzada en experiències en vaixell per descobrir el Parc Natural del Cap de Creus i les Illes Medes. Una forma diferent de descobrir la Costa Brava a través de diverses sortides i activitats en família o grup d'amics.

Descobriu els parcs naturals de la Costa Brava, feu parada a Cadaqués o viu la gran festa de la paella, on podeu degustar una bona paella en un entorn incomparable.

Informació pràctica

https://www.monnaturadelta.com/ca/visites-i-activitats/la-festa-dels-menuts/?utm_source=escapadaambnens&utm_medium=banner&utm_campaign=festamenutsdelta
https://mogent.maristes.cat/ca/noticies/celebrem-el-dia-mundial-del-circ
https://visit.calafell.cat/family-weekend/
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/

Com arribar

https://costabrava.org/que-fer/turisme-familiar/
https://xanascat.gencat.cat/ca/programes/lestiu-es-teu
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
circdelacultura

Empreses que realitzen l'activitat

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance