Ruta i pícnic pel Parc Mediambiental de Gualba amb nens

Ruta i pícnic pel Parc Mediambiental de Gualba, dins del Montseny

Escapada de pícnic a Gualba amb nens

Pícnic en un parc natural

Gualba

Visiteu aquest parc extens, un paradís forestal dins del massis del Montseny, i passareu un complet dia en plena natura.

Pocs llocs per fer pícnic com el Parc Mediambiental de Gualba, per la seva situació en ple Parc Natural del Montseny i per l'amplitud d'un espai amb tots els serveis. De fet, hi ha unes quantes zones de pícnic i barbacoes, tot i que heu de pensar que cal reservar prèviament ja que l'aforament és limitat. Les àrees de jocs infantils i els itineraris marcats per l'entorn, a més dels lavabos, fan d'aquesta una bona experiència.
Ruta i pícnic pel Parc Mediambiental de Gualba, dins del Montseny
Si ho desitgeu, aquest parc també té càmping i restaurant, i s'hi fan colònies i acampades per a escoles i casals. Penseu que si hi aneu a l'estiu disposen d'una gran piscina on refrescar-vos. Si teniu nens molt petits, no patiu perquè també en tenen una d'infantil.

On aparcar i alguns consells:
Aquesta excursió es realitza dins el Parc Mediambiental de Gualba, un espai de gestió privada. L'aparcament i els serveis són de pagament. 
Podeu deixar el cotxe a l'aparcament del Parc Mediambiental de Gualba. Aquí també hi trobareu el punt d'informació del parc on us informaran sobre totes les normes d'ús.
Ruta i pícnic pel Parc Mediambiental de Gualba, dins del Montseny
Una excursió molt coneguda dins del Parc Mediambiental de Gualba: una ruta resseguint la riera Gualba
Acompanyeu-nos en una ruta fàcil i molt atractiva, ideal per fer en família, que ens portarà fins al mirador de l'espectacular Salt de Gualba. Es tracta d'un itinerari circular, d'uns quatre quilòmetres, i molt ben indicat que iniciarem a l'aparcament del Parc Mediambiental de Gualba i que ens portarà a resseguir la part alta de la riera de Gualba. Es tracta de seguir les marques blaves en l'anada i les grogues en la tornada. Si voleu, també podeu tornar pel mateix camí.

Un dels atractius de la ruta és la vegetació, ja que varia en funció de si passem a tocar de la riera o si estem en zones més assolellades, on trobarem pinedes, alzinars i plantacions de plàtans. Durant l'excursió tindrem diverses oportunitats per refrescar-nos, ja que hi ha unes quantes fonts en la ruta, com ara la de la Granota, la de la Molsa, la dels Ocells i la del Senglar, tots amb noms ben evocadors com podeu veure. Ja veureu que és espectacular!  
https://www.monnaturadelta.com/ca/visites-i-activitats/la-festa-dels-menuts/?utm_source=escapadaambnens&utm_medium=banner&utm_campaign=festamenutsdelta
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://xanascat.gencat.cat/ca/programes/lestiu-es-teu
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/

Com arribar

https://costabrava.org/que-fer/turisme-familiar/
https://visit.calafell.cat/family-weekend/
https://mogent.maristes.cat/ca/noticies/cabaret-circ-los
APPAjuntaments
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance