Excursions amb bici amb nens

Rutes fàcils amb bicicleta aptes per a tota la família

Excursions amb bici sorprenents per fer amb nens a Tarragona

Excursions amb bici sorprenents per fer amb nens a Tarragona

Les famílies amants de les excursions amb bici teniu un ampli ventall de possibilitats a les comarques de Tarragona per fer-hi una escapada amb nens. Sens dubte, qualsevol dels trams de la Via Verda que passen per la Terra Alta i pel Baix Ebre…
Veure llista

Excursions amb bici amb nens a Catalunya

La millor manera de visitar algunes zones del nostre país és amb bicicleta, sobretot si són planeres. Ja fa temps que hi ha vies verdes molt atractives i cada vegada proliferen més els carrils bici, de manera que d'oportunitats per agafar la bicicleta i ajustar-vos el casc n'hi ha moltes.

Al vostre aire, fareu exercici i tindreu l'oportunitat de conèixer molts indrets. Aparqueu la bicicleta al costat mateix del que aneu a visitar, feu-hi un cop d'ull amb calma i torneu a pedalar.

Trobareu també llocs per descansar i refrescar-vos abans de continuar el trajecte, sempre al ritme del més lent, ja que el que es tracta és d'anar tots junts, gaudir del recorregut i deixar que l'aire us toqui la cara. Les excursions amb bici en família són, en definitiva, una manera ben divertida, saludable i ecològica de conèixer el territori.
 
Excursions amb bici
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Excursions amb bici

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info