El Tarragonès amb nens

Excursions i activitats per a tota la família

Tarragonès, tot el que t'ofereix

Filtra i troba idees per a tots els gustos

Natura
Aventura
Cultura
Parcs
Pícnic
Veure més
https://www.turismebaixllobregat.com/ca/cupons
https://urldefense.com/v3/__https:/www.ccma.cat/tv3/sx3/projecte-beta/?ext=XT_INTE_F1_SX3_CE56_SUPERCAMPUS__;!!IHJ3XrWN4X8!N7l92cG9Hi1i-ToG47bCSs11evt5fUJlY6W1WNoZDJ_8El1ccaTsxjp3lztjBHtILKwm2-cU4MvNOuBPuD6UtXpbR9s$

Tarragonès, un destí per visitar en família

Les escapades de natura, sobretot al llarg d'una costa molt diversa, i les escapades de cultura i patrimoni, amb la petjada romana com a element principal, fan del Tarragonès una comarca especialment atractiva per visitar en família. La llarga i rica història de la seva capital es reflecteix en els monuments i edificis destacats de diferents èpoques, sobretot la romana. Són moltes les joies d'aquesta època que s'han de descobrir, sempre amb un component didàctic molt adaptat als més petits. Tarragona, però, també té atractius d'altres èpoques, com ara la medieval.

El litoral del Tarragonès ofereix tota mena de platges, des de les urbanes, amb totes les comoditats, fins a cales verges en plena natura, passant per platges llargues fins arribar a les nudistes. A més, s'hi poden fer escapades d'aventura per practicar diversos esports aquàtics, com ara el caiac. Els camins de ronda relliguen tota la costa i n'ofereixen una visió privilegiada. El litoral també té espais de gran valor ecològic, com ara les desembocadures del Gaià i el Francolí i el paratge dels Muntanyans, a Torredembarra.

El Tarragonès també compta amb pobles amb encant -tant de costa com d'interior-, castells visitables, àrees de lleure per fer-hi escapades de pícnic, parcs d'aventures, granges per veure animals, horts, ermites, museus... És per això que les raons per fer-hi escapades amb nens són moltes i variades.

No podeu marxar del Tarragonès sense visitar els llocs més emblemàtics de la comarca, com per exemple, el patrimoni romà de Tarragona o el poble embruixat d'Altafulla.  Però el Tarragonès també amaga sorpreses, menys conegudes, i autèntiques joies per gaudir del patrimoni a l'aire lliure i d'una bona excursió en família, com per exemple, el Far de Torredembarra, el camí de ronda de Salou, la desembocadura del riu Gaià, el Castell de Tamarit o un museu a l'aire lliure a La Vespellà de Gaià. 
Tarragonès
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

Tarragonès

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance