El Tarragonès amb nens

Excursions i activitats per a tota la família

Per divertir-nos com els romans7 dies

Per divertir-nos com els romans

Els atractius i la singularitat que ens ofereix la comarca del Tarragonès també són més que suficients per decidir fer-hi una escapada amb nens; en aquest cas, d'una setmana. Us muntarem un plan perquè els nens…
Veure llista

Tarragonès, un destí per visitar en família

Les escapades de natura, sobretot al llarg d'una costa molt diversa, i les escapades de cultura i patrimoni, amb la petjada romana com a element principal, fan del Tarragonès una comarca especialment atractiva per visitar en família. La llarga i rica història de la seva capital es reflecteix en els monuments i edificis destacats de diferents èpoques, sobretot la romana. Són moltes les joies d'aquesta època que s'han de descobrir, sempre amb un component didàctic molt adaptat als més petits. Tarragona, però, també té atractius d'altres èpoques, com ara la medieval.

El litoral del Tarragonès ofereix tota mena de platges, des de les urbanes, amb totes les comoditats, fins a cales verges en plena natura, passant per platges llargues fins arribar a les nudistes. A més, s'hi poden fer escapades d'aventura per practicar diversos esports aquàtics, com ara el caiac. Els camins de ronda relliguen tota la costa i n'ofereixen una visió privilegiada. El litoral també té espais de gran valor ecològic, com ara les desembocadures del Gaià i el Francolí i el paratge dels Muntanyans, a Torredembarra.

El Tarragonès també compta amb pobles amb encant -tant de costa com d'interior-, castells visitables, àrees de lleure per fer-hi escapades de pícnic, parcs d'aventures, granges per veure animals, horts, ermites, museus... És per això que les raons per fer-hi escapades amb nens són moltes i variades.

No podeu marxar del Tarragonès sense visitar els llocs més emblemàtics de la comarca, com per exemple, el patrimoni romà de Tarragona o el poble embruixat d'Altafulla.  Però el Tarragonès també amaga sorpreses, menys conegudes, i autèntiques joies per gaudir del patrimoni a l'aire lliure i d'una bona excursió en família, com per exemple, el Far de Torredembarra, el camí de ronda de Salou, la desembocadura del riu Gaià, el Castell de Tamarit o un museu a l'aire lliure a La Vespellà de Gaià. 
Tarragonès
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

Tarragonès

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info