Celler de Vila-seca amb nens

Celler de Vila-seca

Visites al patrimoni a Vila-seca amb nens

Tradició i tecnologia per conèixer el procés de producció del vi

Vila-seca

Us proposem endinsar-vos en un nou espai on podrem conèixer en família tot el procés de producció del vi: des de la verema fins el seu consum, i ho farem al remodelat Celler de Vila-seca; un espai amb més de 3.000 m2 on els nens i nenes entraran en un univers que sovint els és desconegut, i on aprendran i es divertiran gràcies a una perfecta combinació entre tradició i tecnologia.

Al celler, d'origen noucentista, visitarem la sala d'elaboració, on veurem com els pagesos portaven, pesaven i premsaven tot el raïm recollit. Serà divertit i enriquidor per als nens ja que ho farem amb una gran projecció de vídeo mapping que narra, de forma il·lustrada i molt didàctica, la producció del vi, des de la verema fins que arriba a taula i obrim una ampolla.

El recorregut pel celler també inclou un espai on es troben antigues màquines de premsat i els sistemes de bombeig fins els cups i les tines. Potser la canalla al·lucinarà amb una maquinària que els serà totalment novedosa, i que els ajudarà a entendre com es produïa el vi fa més de cent anys.

Atès que es tracta d'un espai remodelat i restaurat i concebut per a les noves generacions, en la visita al Celler també gaudirem d'una innovadora experiència virtual. Seran 5 minuts intensos durant els quals ens endinsarem en el procés de la primera construcció de l'edifici per part de l'arquitecte que el va concebre, Pere Domènech i Roura.

Durant tota la visita també us recomanem que mireu cap a dalt i us sorprengueu amb les formes capritxoses de l'arquitectura noucentista de l'edifici.

Més enllà de divulgar el coneixement del procés de producció del vi, el Celler també compta amb programació cultural pròpia, molta de la qual està dirigida a un públic familiar. Si consulteu la seva agenda, ho trobareu a l'apartat "Petit Celler".

Serveis

Lavabos públics

Informació pràctica

Horaris

A consultar

Preus

A consultar
https://costabrava.org/que-fer/turisme-familiar/
https://www.monnaturadelta.com/ca/visites-i-activitats/la-festa-dels-menuts/?utm_source=escapadaambnens&utm_medium=banner&utm_campaign=festamenutsdelta
https://visit.calafell.cat/family-weekend/
https://mogent.maristes.cat/ca/noticies/cabaret-circ-los

Com arribar

https://xanascat.gencat.cat/ca/programes/lestiu-es-teu
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
APPAjuntaments
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance