El Pla de l'Estany amb nens

Excursions i activitats per a tota la família

Pla de l'Estany, un destí per visitar en família

Situada estratègicament entre la Costa Brava i els Pirineus, amb una geografia suau, la comarca del Pla de l'Estany ofereix paratges de gran bellesa entre els quals destaquen les valls dels rius Fluvià i Terri, la serra de Rocacorba i el llac de la capital, Banyoles. L'estany de Banyoles és un llac natural que s'alimenta de les aigües subterrànies procedents de l'Alta Garrotxa. Banyoles està reconeguda amb la marca Destinació Turística Esportiva (DTE) de la Generalitat de Catalunya. Els cinc esports certificats per la DTE són el rem, el piragüisme i la natació, per la seva vinculació amb el llac, i el ciclisme i el triatló.
Al voltant del llac hi ha una ruta que transcorre per una sèrie de camins i passeigs habilitats que sumen un total de vuit quilòmetres. El trajecte es pot fer tant a peu com en bicicleta i la dificultat és mínima, ja que el terreny és completament pla. En alguns punts de la ruta es pot aprofitar, si el temps acompanya, per banyar-se.

Existeixen a la comarca dos importants jaciments prehistòrics: el Parc de les Coves de Serinyà i el Parc Neolític de la Draga. Fa 2.000 anys, els preneandertals van ocupar les profundes coves de Serinyà, convertides avui en un dels millors jaciments d'Europa per conèixer l'evolució fins a l'home modern.
Pla de l'Estany
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

Pla de l'Estany

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info