Barcelonès amb nens

Excursions i activitats per a tota la família

Barcelonès, tot el que t'ofereix

Filtra i troba idees per a tots els gustos

Natura
Aventura
Cultura
Parcs
Pícnic
Veure més

Barcelonès, un destí per visitar en família

El Barcelonès és una comarca de contrastos. És la més petita de tota Catalunya, tot i que alhora també és la més poblada; naturalment per la presència de Barcelona; capital no només comarcal, sinó de tot el país. Badalona, Santa Coloma de Gramenet, l'Hospitalet de Llobregat i Sant Adrià del Besos completen la llista de municipis, amb una població superior als 2 milions de persones. Al nord limita amb el Maresme i amb el Vallès Oriental, a l'oest amb el Vallès Occidental i al sud amb el Baix Llobregat.

Amb mar i també muntanya, la llista de plans, excursions i activitats per fer amb nens al Barcelonès és extensa, infinita, inacabable... L'oferta de parcs, museus, monuments i cases nobles, experiències familiars i fires i festivals, principalment a la capital, és variadíssima. Entre d'altres, el parc Güell, la Sagrada Família o la Casa Batlló, on descobrirem l'univers d'Antoni Gaudí. Però també podrem veure el llegat de Picasso o Joan Miró, entre molts d'altres.

El Zoo, el Museu de la Ciència, el parc del Tibidabo, el Museu del Barça, el de la Xocolata, el Poble Espanyol, el parc de la Ciutadella o la llarga llista de parcs i jardins que trobarem per tots els barris i districtes de la ciutat també són propostes igualment interessants per fer amb canalla. El parc de la Pegaso i el Parc Central de Nou Barris amaguen elements singulars que entusiasmaran als nens i nenes.

Al Barcelonès també hi trobarem platges, com la de la Barceloneta i la Nova Icària de Barcelona, la platja dels Pescadors i del pont del Petroli de Badalona, o la platja del Parc del Litoral de Sant Adrià del Besòs. 

També és una comarca amb muntanya i paratges naturals, d'entre els que sobresurt el Parc Natural de Collserola, amb possibilitats mútiples per fer-hi excursions i sentir-nos en plena natura just al costat d'una gran metròpoli.

Una escapada al Barcelonès, i en concret a Barcelona, també es mereix una visita a l'Anella Olímpica que es va construir amb motiu dels Jocs Olímpics de 1992; una efemèride que va servir per posar Barcelona al mapa del món. 

Les altres quatre ciutats que completen el Barcelonès també tenen alicients per fer-hi una escapada en família. A Badalona, el parc de Can Solei; a l'Hospitalet de Llobregat, el Parc de les Planes, amb la zona de jocs infantils i inclusius més gran de tota l'àrea Metropolitana; a Santa Coloma de Gramenet, el parc de Can Zam; el gran pulmó verd dels colomencs i colomenques i on podreu passar un dia fantàstic amb nens, i per descomptat, el Parc Fluvial del Besòs, un espai verd de més de 100 hectàrees recuperat i regenerat que ressegueix els darrers quilòmetres del riu Besòs fins a la desembocadura on podrem gaudir de la natura al costat de grans nuclis urbans, i on trobarem un carril bici de 9 quilòmetres.
Barcelonès
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

Barcelonès

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance