Balloon Museum: Diversió i Art Inflable amb nens

Balloon Museum a Barcelona: Una exposició inmersiva amb globos per nens i famílies

Visites a museus a Barcelona ciutat amb nens

Explora l'Art Contemporani amb nens d'una manera divertida al Balloon Museum

Barcelona ciutat

El Balloon Museum de Barcelona ja està obert. 
Descobreix Balloon Museum, una experiència única per a tota la família! Aquest museu ha estat creat per un equip de curadors especialitzats en art contemporani que incorpora l'aire com a element distintiu a les seves obres. Submergeix-te en instal·lacions a gran escala amb formes sorprenents, on la interacció amb l'espectador és fonamental. Aquí, l'art no és estàtic, sinó que està dissenyat per tocar, experimentar i compartir, creant una experiència innovadora i socialment enriquidora.

El Balloon Museum arribarà aviat a Barcelona amb una exposició immersiva que et sorprendrà. Descobreix un món ple de globus i aventura, perfecte per a tota la família. Amb projeccions interactives, instal·lacions impressionants i activitats emocionants, aquesta exposició et portarà a un viatge inoblidable.
Balloon Museum a Barcelona: Una exposició inmersiva amb globos per nens i famílies
Aquest enfocament no convencional de l'art fascina i intriga tant a nens com a adults, així com a entusiastes i curiosos per igual. Balloon Museum està contribuint a establir l'Art Inflable com un dels moviments Pop més aclamats del món. Uneix-te a nosaltres en un emocionant viatge a través de l'art inflable, on cada obra explica una història i cada visita és una aventura per a tota la família. No et perdis l'oportunitat d'explorar aquest fascinant món de creativitat i diversió a Balloon Museum!"
Balloon Museum a Barcelona: Una exposició inmersiva amb globos per nens i famílies
L'exposició comptarà amb obres d'art creades per 15 artistes diversos, cadascun aportant la seva pròpia visió única al món de l'art inflable. Podràs meravellar-te amb grans instal·lacions i escultures inflables, on l'aire es converteix en el protagonista principal de la creació. Des de peces colorides i abstractes que desafien la gravetat fins a estructures imponents que transformen l'espai, cada obra et submergirà en un univers de creativitat i meravella. Prepara't per explorar un món on la imaginació pren vida amb l'ajuda de l'aire, i on cada obra és una invitació a somiar i deixar-se portar per la màgia de l'art inflable.

També et pot interessar...
T'agraden els museus?
Doncs aquí trobareu 15 dels millors museus de Barcelona per visitar en família i fer volar la imaginació. 
Aquests museus ofereixen exposicions interactives, activitats pràctiques i programes especialment dissenyats per involucrar tota la família en la visita i aconseguir viure tota una experiència. Aquests museus solen tenir àrees de descans i opcions de restauració perquè les famílies puguin relaxar-se i recarregar energies durant la seva visita.

Informació pràctica

https://cambrils-turisme.com/en-familia/
https://hospitalet-valldellors.cat/ca/planifica-el-teu-viatge/activitats/coneixer-el-pas-de-saint-exupery-per-l2019hospitalet-de-l2019infant-1
https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/agenda-activitats
https://elmorell.cat/wp-content/uploads/2024/07/Programa_FM_El-Morell_2024_V05-1.pdf

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

https://cultura.gencat.cat/
https://www.zoobarcelona.cat/?utm_source=digital&utm_medium=banner_300x300&utm_campaign=viuelzoo&utm_id=estiu2024&utm_content=escapada-amb-nens
https://www.goetten.es/
APPAjuntaments
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance