Aventures a coves amb nens

Les coves més espectaculars per explorar en família a Tarragona

Aventures a coves de Tarragona amb nens

Aventures a coves de Tarragona amb nens

Entrar dins d'una cova, i explorar-la, contemplar-ne les seves dimensions, les seves formes capritxoses acostuma a ser una experiència fascinant per als nens i els ajuda a fer volar la imaginació i a recrear-se en el seu petit món.…
Veure llista

Aventures a coves amb nens a Tarragona

Voleu sentir-vos com uns autèntics exploradors? Les aventures a coves us esperen per viure-hi autèntiques experiències. En un país muntanyós i de relleu abrupte com el nostre són moltes les balmes, les grutes i els avencs que podeu visitar.

Això sí, aneu sempre amb molt de compte, feu cas a les recomanacions, no sortiu dels llocs marcats i porteu casc si és necessari. Recordeu que la seguretat és el més important.

No trobareu dues coves iguals. N'hi ha de profundes, n'hi ha d'estretes, n'hi ha d'altes, n'hi ha que tenen llacs subterranis, n'hi ha amb restes històriques, n'hi ha que amaguen llegendes... però totes presenten formacions rocoses singulars i espectaculars que us faran gaudir de valent. Segur que, amb els vostres fills, ja teniu ganes de començar a explorar aquests espais.
 
Aventures a coves
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Aventures a coves

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info