La Conca de Barberà amb nens

Excursions i activitats per a tota la família

Conca de Barberà, tot el que t'ofereix

Filtra i troba idees per a tots els gustos

Natura
Aventura
Cultura
Parcs
Pícnic
Veure més
https://www.turismebaixllobregat.com/ca/cupons
https://urldefense.com/v3/__https:/www.ccma.cat/tv3/sx3/projecte-beta/?ext=XT_INTE_F1_SX3_CE56_SUPERCAMPUS__;!!IHJ3XrWN4X8!N7l92cG9Hi1i-ToG47bCSs11evt5fUJlY6W1WNoZDJ_8El1ccaTsxjp3lztjBHtILKwm2-cU4MvNOuBPuD6UtXpbR9s$

Conca de Barberà, un destí per visitar en família

La Conca de Barberà és una comarca perfecta per a les escapades amb nens, sobretot al voltant de la natura i del patrimoni. El Paratge Natural dels Boscos de Poblet i les muntanyes de Prades tenen el Segell de Natura i Muntanya en Família, de manera que les excursions i les altres activitats que s'hi poden fer estan pensades per a totes les edats, especialment per als més petits.

El món del vi també és molt present a la comarca, amb la possibilitat de fer passejos entre vinyes, de visitar cellers modernistes i de realitzar activitats al voltant del vi, sempre adaptades també als nens i a les nenes. D'escapades a mig camí entre la natura i el patrimoni també n'hi ha per visitar coves subterrànies, pintures rupestres i ermites.

Montblanc, fantàstica vila medieval emmurallada, també és el punt central de diverses escapades culturals, resseguint els seus carrers, descobrint els seus edificis històrics, visitant els seus museus i coneixent la seva artesania. La capital, però, no és l'única població atractiva de la comarca, ja que la Conca de Barberà compta amb diversos pobles amb encant, com ara Conesa, Vallfogona de Riucorb i Santa Coloma de Queralt.

Un altre dels punts neuràlgics de la comarca és el monestir de Poblet, de visita obligatòria i situat enmig d'un paratge ideal per a les excursions. És on més demostrat queda que la Conca de Barberà és territori per a escapades de natura i de cultura, sempre adreçades als més petits.

No podeu marxar de la Conca de Barberà sense visitar els llocs més emblemàtics de la comarca, com per exemple, el Monestir de Poblet, les Coves de l'Espluga o visitar el patrimoni medieval de Montblanc. Però la Conca de Barberà també amaga sorpreses, menys conegudes, i autèntiques joies per gaudir del patrimoni a l'aire lliure i d'una bona excursió en família, com per exemple, el Bosc Pintat, la Cova dels Calaixos, la Cascada de la Vall o el camí dels Espadats de l'Anguera.  
Conca de Barberà
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

Conca de Barberà

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance