Visites al patrimoni amb nens

Els monuments més excepcionals per viatjar en família

El patrimoni més sorprenent de Tarragona

El patrimoni més sorprenent de Tarragona

Visitar monuments i conjunts patrimonials, amb totes les llegendes, la història i els misteris que els envolten, també pot ser un pla fantàstic per fer en família. A les comarques de Tarragona n'hi ha una llista llarga…
Veure llista

Visites al patrimoni amb nens a Catalunya

La història ha deixat molta petjada en el nostre territori. Terra de pas, la seva situació estratègica ha provocat que moltes cultures s'hi hagin establert al llarg dels segles, possibilitant que fins als nostres dies hagin arribat construccions o jaciments dels ibers, dels romans, dels musulmans, dels cristians... També, lògicament, dels nostres avantpassats més propers i, fins i tot, dels nostres dies, ja que la història continua i el patrimoni sempre creix. Visitar el patrimoni en família sempre és una bona experiència.

Jaciments històrics, castells, viles emmurallades, esglésies, ermites, edificis de diferents èpoques, també de recents... conformen un ampli ventall de joies patrimonials que no us podeu perdre en les vostres escapades amb els vostres fills i filles, que tindran l'oportunitat d'apropar-se a tot aquest patrimoni d'una manera didàctica i amena. 
 
Visites al patrimoni
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Visites al patrimoni

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info