Els enigmes d’Andorra, un joc de pistes a l'aire lliure amb nens

Els enigmes d’Andorra, un joc de pistes per a tota la família

Visites amb encant

Andorra Escapeland, vuit reptes divertits a l’aire lliure

Andorra la Vella, Canillo, El Pas de la Casa, Encamp, Escaldes, La Massana, Ordino, Sant Julià

Hi ha moltes maneres de descobrir un país i mil raons per fer una escapada a Andorra en família, però si us agrada conèixer els pobles i ciutats a través dels jocs i dels enigmes, aquí trobareu els Jocs Andorra Escapeland.

És una manera lúdica i didàctica de descobrir la història i la cultura. Hi ha un joc per a cada una de les parròquies d’Andorra, per tant, això us permetrà recórrer tot Andorra en família i aprendre història, tradicions i moltes curiositats. Una proposta per gaudir del temps lliure de qualitat a Andorra amb els nostres fills i filles.

Com funciona el joc Escapeland Andorra

A cada parròquia d’Andorra s’amaga un enigma diferent… un cop resolt, podreu segellar el passaport i quan tingueu sembrats els set segells podreu accedir a l’Andorra Escapeland Final.

El bo de cada joc es pot aconseguir allotjant-se en algún dels hotels adherits de la mateixa parròquia. Després, podeu bescanviar el bo pel joc de la parròquia per un passaport a l’oficina de turisme de la mateixa parròquia. I ja podeu començar a jugar i a resoldre l’enigma… Un cop resolt, aneu a l’oficina de turisme i us timbraran el passaport. I si heu resolt els enigmes de les set parròquies, obtindreu l’últim joc final, l’Escapeland Final.

La Maledicció del diable, a Canillo

Diuen que fa temps que a Canillo hi ha un diable que volta pel poble… El vostre repte és trobar el conjur que acabi amb aquesta maledicció. Creieu que ho aconseguireu?
La Maledicció del diable, a Canillo

El Camí de l’Ossa, a Encamp

Una ossa ha tornat a Encamp i es passeja pels seus camins… Heu de descobrir on s’amaga i seguir el seu rastre, un joc ideal per fer en família. Us atreviu a buscar-la?

El secret del comerciant, a Pas de la Casa

A prop de la frontera han aparegut unes monedes d’un comerciant que amaguen les Claus per trobar un tresor… Si us agrada buscar tresors en família, aquí potser en trobareu un… Us animeu?

El Mag Taxidermista, a Ordino

Sabeu qui és Pau Xavier? Doncs és un misteriós il·lusionista que fa molts anys vivia a Ordino, i un dia va desaparèixer… i amb ell un valuós secret va quedar amagat pels carrers d’Ordino… Voleu trobar aquest secret? Un joc ideal per fer en família a Ordino.
El Mag Taxidermista, a Ordino

La Batalla dels Pastors, a La Massana

La Massana i Andorra està plena de llegendes… Diuen que fa molts i molts anys els pastors de Pal van lluitar per aconseguir Setúria, un espai natural espectacular per pasturar les ovelles. Però una ovella de l’altre bàndol ha entrat a Pal… Esteu preparats per anar a buscar ovelles?
La Batalla dels Pastors, a La Massana

L’enigma de les estàtues, a Andorra la Vella

Sabíeu que les estàtues d’Andorra la Vella amaguen un gran secret? Només els artistes podran saber que és allò que amaguen i tú ets la persona escollida per resoldre aquest enigma… Un joc ideal per fer en família a Andorra la Vella.

El repte dels personatges il·lustres, a Sant Julià de Lòria

Si segueixes les pistes i descobreixes la paraula clau podràs formar part del club d’il·lustres més important d’Andorra…
El repte dels personatges il·lustres, a Sant Julià de Lòria

El Miracle de l’aigua, a Escaldes Engordany

Sabíeu que un metge francès creia que les aigües termals d’Escaldes Engordany tenien propietats curatives i prometia miracles als seus pacients? Amb aquest joc podreu descobrir la seva recepta secreta… Un joc ideal per fer en família a Escaldes Engordany.
El Miracle de l’aigua, a Escaldes Engordany

Informació pràctica

https://visit.calafell.cat/family-weekend/
https://mogent.maristes.cat/ca/noticies/cabaret-circ-los
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
https://xanascat.gencat.cat/ca/programes/lestiu-es-teu

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

https://www.monnaturadelta.com/ca/visites-i-activitats/la-festa-dels-menuts/?utm_source=escapadaambnens&utm_medium=banner&utm_campaign=festamenutsdelta
https://costabrava.org/que-fer/turisme-familiar/
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
APPAjuntaments
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance