El Baix Ebre amb nens

Excursions i activitats per a tota la família

Les 5 millors activitats per fer amb nens al Baix Ebre

Les 5 millors activitats per fer amb nens al Baix Ebre

El Baix Ebre pot presumir de tenir dins de les seves fronteres tres elements molt singulars (el riu Ebre, el Parc Natural dels Ports i el Parc Natural del Delta de l’Ebre) que el diferencien de la resta de la comarques de Catalunya…
Veure llista

24h o 48h amb nens

Plans per inspirar-vos

Baix Ebre, un destí per visitar en família

El riu Ebre i dos parcs naturals vertebren una de les comarques amb més diversitat paisatgística de Catalunya, la qual cosa fa que sigui perfecta per fer escapades de tot tipus amb nens. El primer dels dos parcs naturals és el del Delta de l'Ebre, que ofereix la possibilitat de fer moltes escapades de natura, ja que sigui observant aus, gaudint del paisatge o practicant esports aquàtics. En totes aquestes activitats, els més petits de casa gaudiran al màxim.

D'escapades de natura amb nens també se'n poden fer al llarg del riu Ebre, amb el seu paisatge espectacular i característic, molt ric en flora i fauna. Les seves aigües tranquil·les i el seu entorn fan que sigui idoni per a les escapades d'aventures, per exemple amb caiac, piragües i llaguts. El riu també es pot descobrir caminant o pedalant per la Via Verda, que és ideal per fer amb nens i nenes pel seu pendent suau i perquè hi ha diverses zones de pícnic al llarg del recorregut, sobretot a les antigues estacions de la línia de ferrocarril que va ser reconvertida en via per al lleure. D'escapades de pícnic també se'n poden fer a d'altres indrets de la comarca, com ara a la zona dels Ports, l'altre parc natural del Baix Ebre, amb un paisatge espectacular i infinitat d'excursions i escapades de natura per fer.

Al Baix Ebre també hi ha lloc per al patrimoni i la història, ja sigui al voltant de la Guerra Civil o a Tortosa. A la capital de la comarca hi ha molts racons per fer-hi escapades culturals, sobretot pel seu cas antic i el castell de la Suda, al voltant de l'Ebre o seguint les passes de Hemingway. Així doncs, aquesta comarca té de tot per a descobrir-la i gaudir-la amb tot tipus d'escapades ideals per als més petits.

No podeu marxar del Baix Ebre sense visitar els llocs més emblemàtics de la comarca, com per exemple, descobrir el riu Ebre en piragua, les Coves Meravelles, el Castell de la Suda o l'arribada de les barques de pesca al Port de l'Ametlla de mar.
Però el Baix també amaga sorpreses, menys conegudes, i autèntiques joies per gaudir del patrimoni a l'aire lliure i d'una bona excursió en família, com per exemple, la Font del Teix, la via verda o un passeig entre arrossas i cítrics. 
Baix Ebre
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

Baix Ebre

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info