El Baix Penedès amb nens

Excursions i activitats per a tota la família

Còctel d'aventures en família7 dies

Còctel d'aventures en família

El Baix Penedès és una de les quatre comarques de la demarcació de Tarragona que ens ofereix mar, muntanya, un extens patrimoni íber i medieval i molts espais de lleure i diversió; un còctel perfecte per fer-hi…
Veure llista

Baix Penedès, un destí per visitar en família

Si el Baix Penedès és una comarca ideal per a les escapades amb nens és perquè hi ha moltes activitats de lleure i d'aventures per fer-hi, a més de mar i una mica de muntanya. 

Comarca eminentment costanera, les excursions i les àrees de lleure arran de mar, sempre amb platges i zones naturals ben a prop, la fan ideal per a les escapades de natura i les escapades de pícnic. També a les zones més muntanyoses del Baix Penedès hi ha lloc per al relax i la desconnexió, sobretot a la completa zona de lleure forestal del Montmell, a partir de la qual es poden fer diverses excursions, ideals per als més petits ja que no es necessita gran experiència. Les ermites, amb bones panoràmiques; les coves, com la de Vallmajor, i refugis amb animals completen l'extensa oferta per a fer escapades familiars en plena natura.

Si la preferència és per a les escapades culturals i de patrimoni, el Baix Penedès ofereix, per exemple, la visita al Museu Pau Casals i, a Calafell, diversos punts d'interès, centrats en el castell i el casc antic del poble, per una banda, i la ciutadella ibèrica per l'altre. Així doncs, aventures, natura i patrimoni en una comarca a la mida dels més petits.

No podeu marxar del Baix Penedès sense visitar els llocs més emblemàtics de la comarca, com per exemple, el Museu Pau Casals, la Ciutadella Ibèrica o el Castell Medieval de Santa Creu.  Però el Baix Penedès també amaga sorpreses, menys conegudes, i autèntiques joies per gaudir del patrimoni a l'aire lliure i d'una bona excursió en família, com per exemple, la zona forestal del Montmell, la Cova Foradada, la Cova de Vallmajor o La Giralda. 
Baix Penedès
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

Baix Penedès

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info