El Baix Penedès amb nens

Excursions i activitats per a tota la família

Baix Penedès, tot el que t'ofereix

Filtra i troba idees per a tots els gustos

Natura
Aventura
Cultura
Parcs
Pícnic
Veure més
https://www.minibloc.es/cat/campus
https://www.zoobarcelona.cat/?utm_source=digital&utm_medium=banner_300x300&utm_campaign=viuelzoo&utm_id=estiu2024&utm_content=escapada-amb-nens

Baix Penedès, un destí per visitar en família

Si el Baix Penedès és una comarca ideal per a les escapades amb nens és perquè hi ha moltes activitats de lleure i d'aventures per fer-hi, a més de mar i una mica de muntanya. 

Comarca eminentment costanera, les excursions i les àrees de lleure arran de mar, sempre amb platges i zones naturals ben a prop, la fan ideal per a les escapades de natura i les escapades de pícnic. També a les zones més muntanyoses del Baix Penedès hi ha lloc per al relax i la desconnexió, sobretot a la completa zona de lleure forestal del Montmell, a partir de la qual es poden fer diverses excursions, ideals per als més petits ja que no es necessita gran experiència. Les ermites, amb bones panoràmiques; les coves, com la de Vallmajor, i refugis amb animals completen l'extensa oferta per a fer escapades familiars en plena natura.

Si la preferència és per a les escapades culturals i de patrimoni, el Baix Penedès ofereix, per exemple, la visita al Museu Pau Casals i, a Calafell, diversos punts d'interès, centrats en el castell i el casc antic del poble, per una banda, i la ciutadella ibèrica per l'altre. Així doncs, aventures, natura i patrimoni en una comarca a la mida dels més petits.

No podeu marxar del Baix Penedès sense visitar els llocs més emblemàtics de la comarca, com per exemple, el Museu Pau Casals, la Ciutadella Ibèrica o el Castell Medieval de Santa Creu.  Però el Baix Penedès també amaga sorpreses, menys conegudes, i autèntiques joies per gaudir del patrimoni a l'aire lliure i d'una bona excursió en família, com per exemple, la zona forestal del Montmell, la Cova Foradada, la Cova de Vallmajor o La Giralda. 
Baix Penedès
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

Baix Penedès

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance