Moianès amb nens

Excursions i activitats per a tota la família

Moianès, un destí per visitar en família

Una comarca amb tot l'atractiu del món rural, racons naturals de gran bellesa i patrimoni històric per viure-la a un ritme pausat.

Si voleu visitar una comarca tranquil·la, amb l'encant del món rural, amb un entorn natural plàcid i ple de racons sorprenents i amb monuments històrics, poder fer una escapada al Moianès. Per les dimensions, per la suavitat del seu paisatge, pel seu patrimoni de mida molt humana, és ideal per a les escapades en família.

I és que el Moianès amaga paratges naturals sorprenents, fruit de l'acció de l'aigua sobre un terreny rocós, formant coves molt estètiques, algunes habitades pels humans des de fa mil·lennis; saltants d'aigua, curioses formacions geològiques i fonts que us ofereixen l'oportunitat de refrescar-vos. Excursions agradables, aptes per als més petits, permeten visitar tots aquests llocs en perfectes escapades de natura.

Pel camí segur que trobareu mostres del patrimoni rural tradicional del territori, sobretot construccions de pedra seca, molt presents a la comarca. De fet, la seva memòria s'està recuperant, amb alguns parcs que acullen elements d'aquest tipus per tal que els pugueu valorar i gaudir. Al Moianès són diverses les poblacions que tenen espais per a l'esbarjo i la trobada, amb zones de pícnic i àrees de jocs infantils i exercicis físics. I sempre en un entorn de gran bellesa.

De patrimoni no només n'hi ha de natural i rural, ja que també es conserven restes d'imponents castells, alguns en forma de vaixell, d'altres presidint pobles amb encant. Segurament, on més es nota la personalitat de la comarca, on es barregen tots els elements que la defineixen, és a Sant Miquel del Fai, on un monestir d'origen medieval conviu amb coves i saltants d'aigua, i on els més petits també tenen el seu espai per jugar i gaudir d'un paratge ben singular.  
Moianès
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

Moianès

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance