Excursions a piscines naturals i rius amb nens

Els gorgs, els salts d'aigua i les cascades més espectaculars

Les piscines naturals més espectaculars

Les piscines naturals més espectaculars

En els darrers anys, les piscines naturals, gorgs, salts d'aigua i cascades s'han convertit en un dels destins preferits de les famílies per fer-hi escapades amb nens. A les comarques de Tarragona hi trobem autèntiques joies i meravelles…
Veure llista

Excursions a piscines naturals i rius amb nens a Catalunya

Poques coses venen tant de gust a l'estiu com fer excursions a piscines naturals i rius, i refrescar-se en un toll d'aigua transparent. El nostre país amaga mil racons idíl·lics d'interior on prendre un bany i moltes vegades, perquè l'experiència valgui encara més la pena, només s'hi arriba després d'una bona caminada. Suats, acalorats i cansats, la recompensa d'una capbussada refrescant val molt més la pena, no creieu?

Així, hi ha moltes rutes, la majoria aptes per als vostres fills i filles, que tenen com a destinació zones de bany, ja sigui en basses, estanys o pantans, o que transcorren paral·leles a rius i rierols, possibilitant que us pugueu banyar en qualsevol moment de l'excursió. Tingueu el banyador a punt perquè en qualsevol moment trobareu una piscina natural que farà les delícies dels més petits.
Excursions a piscines naturals i rius
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Excursions a piscines naturals i rius

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info