Artiga de Lin i Uelhs deth Joèu amb nens

Artiga de Lin i Uelhs deth Joèu, els racons naturals més bonics de la Vall d'Aran

Excursions a peu a Es Bòrdes amb nens

L'Artiga de Lin està formada per frondosos boscos i plena d'aigua que sorgeix d'innumerables racons

Es Bòrdes

Excursió circular que dura poc més d'una hora i ens descobreix un dels paisatges més impressionants i sorprenents de la Vall d'Aran.
La vall de l’Artiga de Lin és un dels paratges més bells de la Val d’Aran al qual es pot accedir fàcilment. A l’entrar a la vall s’observa una rica vegetació i un sens fi de barrancs que vessen generosament les seves aigües al riu Joeu. Trobareu molts lloc que conviden a seure, auturar-se i refrescar-nos.

El recorregut enllaça l’excepcional surgència d’aigua dels “Uelhs deth Joeu” i l’Artiga de Lin. Una extensió de prats, que continuen servint de pastura per al bestiar, esta delimitada per boscos de faig i avet, els colors dels quals assoleixen el seu major apogeu a la tardor.
Artiga de Lin i Uelhs deth Joèu, els racons naturals més bonics de la Vall d'Aran
Artiga de Lin i Uelhs deth Joèu, els racons naturals més bonics de la Vall d'Aran
Comença l'aventura:
S’inicia el recorregut al pàrquing dels Uelhs deth Joeu. Per un camí ample s’arriba a l’espectacular salt d’aigua dels Uelhs deth Joeu. Es travessa el pont metàl·lic i s’ascendeix per un sender amb esglaons de tronc enmig del bosc d’avet i faig que guanya alçada ràpidament i que es converteix després en un camí més definit. L'itinerari, que està senyalitzat, transcorre per un lloc ideal per acostar-s'hi amb família i amb nens petits. 

On aparcar:
Al poble d'Es Bòrdes, a 7 km de Viella seguint per la N-230, en direcció França, a la plaça del poble, hi comença la carretera asfaltada que remunta tota la vall del riu Joèu. Seguint aquesta carretera durant aproximadament uns 7 km arribem a l'aparcament dels Uelhs deth Joèu, on podem estacionar el vehicle.
Atenció: des de mitjans del mes de juliol fins a mitjans del mes de setembre hi ha restriccions al trànsit motoritzat per la pista d'accés al paratge de l'Artiga de Lin en els seus últims 3 km. Durant aquest període funciona el servei del tren turístic de l'Artiga de Lin per la qual cosa cal estacionar els vehicles a l'aparcament que trobem just abans de l'ermita de la Mare de Déu de la Artiga de Lin i al costat del Centre d'Interpretació de l'Artiga de Lin.

La ruta

Baixa

Dificultat

3,0 Km's

Distància

3 hores

Temps aprox.
https://www.zoobarcelona.cat/?utm_source=digital&utm_medium=banner_300x300&utm_campaign=viuelzoo&utm_id=estiu2024&utm_content=escapada-amb-nens
https://www.minibloc.es/cat/campus
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
https://mogent.maristes.cat/ca

Com arribar

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance