Les 5 millors activitats per fer en família a la Vall d'Aran

Les 5 millors activitats per fer en família a la Vall d'Aran

Anem d’excursió fins a una cascada espectacular, ens banyem en unes piscines termals, passegem per un bosc encantat i visitem un dels pobles més bonics de Catalunya

La Vall d’Aran té un caràcter propi. Aquesta comarca d’alta muntanya situada als Pirineus catalans ens ofereix moltíssimes possibilitats per gaudir de la natura i dels esports d’aventura, un destí ideal per fer una escapada en família.

Des de Escapadaambnens hem preparat una llista de les 5 millors activitats per fer amb nens a la Vall d’Aran. Evidentment, n'hi ha moltíssimes més, però aquestes cinc propostes segur que us agradaran.

1 Salt d'aigua de Saut deth Pish, la cascada més espectacular de la Vall d'Aran

A la Vall d'Aran hi ha moltíssimes excursions per a fer en família, però si n'hi ha una d'espectacular és aquesta: la ruta de fins a Saut deth Pish. L’itinerari comença a l’aparcament del Pla des Artiguetes, molt a prop del municipi d'Arròs, situat a 10 minuts en cotxe de Vielha, la capital de la Vall d'Aran.
Durant tot el camí el paisatge és extraordinari i culmina a la famosa cascada, salt d'aigua de més de cinquanta metres de desnivell, un dels més espectaculars de tota la Vall d'Aran.
Salt d'aigua de Saut deth Pish, la cascada més espectacular de la Vall d'Aran
Més info
https://mogent.maristes.cat/ca
https://urldefense.com/v3/__https:/www.ccma.cat/tv3/sx3/projecte-beta/?ext=XT_INTE_F1_SX3_CE56_SUPERCAMPUS__;!!IHJ3XrWN4X8!N7l92cG9Hi1i-ToG47bCSs11evt5fUJlY6W1WNoZDJ_8El1ccaTsxjp3lztjBHtILKwm2-cU4MvNOuBPuD6UtXpbR9s$

2El Camí de la Bruixa de Tredòs

A la Vall d'Aran trobareu el Camí de la Bruixa, un bosc a prop del poble de Tredòs. El recorregut del Camí de la Bruixa és circular i està ambientat en aquest món fantàstic. L'excursió és apta per a tota la família i vol posar en valor el patrimoni natural i les llegendes pròpies del Pirineu. Obriu bé els ulls perquè trobareu més d'una sorpresa...
El Camí de la Bruixa de Tredòs
Més info

3Un bany a les piscines públiques i termals d'Arties

Banyar-nos en unes piscines termals sempre és una experiència relaxant i més si el destí és Arties, a la Vall d'Aran. Us proposem aprofitar l'escapada en família fins als Pirineus per regalar-vos una activitat que aporta benestar per la ment i pel cos. Un bany a 39º de temperatura i unes vistes espectaculars a la muntanya. Qui s'hi pot resistir?
Piscines termals públiques a Arties
Més info

4 Una excursió fins a Artiga de Lin i Uelhs deth Joèu, els racons naturals més bonics de la Vall d'Aran

Ens escapem fins a un dels paisatges més impressionants i sorprenents de la Vall d'Aran: Els Uelhs deth Joèu. Durant aquesta fàcil excursió veurem la cascada de Lin i el prat conegut com Artiga de Lin. 
Aquestes joies de la natura es troben a 30 min. en cotxe de Vielha. Trobareu una zona per deixar el cotxe a l'aparcament dels Uelhs deth Joèu i des d'aquí començar aquesta excursió que ens porta per paisatges espectaculars. Tota una aventura per viure en família a la Vall d'Aran. 
Artiga de Lin i Uelhs deth Joèu
Més info
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://www.zoobarcelona.cat/?utm_source=digital&utm_medium=banner_300x300&utm_campaign=viuelzoo&utm_id=estiu2024&utm_content=escapada-amb-nens

5Visita a Bagergue, un dels pobles més bonics de Catalunya i amb el segell de ‘Los pueblos más bonitos de España’

Un petit tresor a la part més alta de la comarca. A Catalunya hi ha molts pobles de postal; moltíssims, però tan sols n'hi ha dos que tenen el segell de la marca "Los pueblos más bonitos de España". Un és Beget, al Ripollès, i l'altre, Bagergue, al terme de Naut Aran, a la Vall d'Aran. Les etiquetes tampoc ens agraden, però si feu una escapada en família a la Vall d'Aran visiteu Bagergue.   
Bagergue, un dels pobles més bonics de Catalunya
Més info
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance