El Montsià amb nens

Excursions i activitats per a tota la família

Xalem en família al sud de Catalunya7 dies

Xalem en família al sud de Catalunya

Ubicada a la part més meridional de la província de Tarragona i fent frontera amb el País Valencià, el Montsià se'ns presenta com una comarca calmada i asserenada; però alhora vital i enèrgica pels…
Veure llista

Montsià, un destí per visitar en família

Del Delta de l'Ebre als Ports, el Montsià és una altra de les comarques amb diversitat paisatgística i amb moltes escapades per fer-hi amb nens. Les escapades de natura, per tant, se centren en aquests dos espais, tots dos declarats Parc Natural. Als Ports són moltes les excursions per fer-hi, amb boscos atractius, arbres monumentals i racons de gran bellesa. 

Per escapades de natura, però, les que tenen com a protagonista el Delta de l'Ebre, on els nens i nenes podran gaudir de l'observació d'aus, de les activitats d'aventura i, en definitiva, del contacte amb els seus rics espais naturals. El paisatge plàcid del Delta és ideal per recorre'l i gaudir-lo en família.

Així, el Montsià és una comarca plena d'espais naturals, en els quals es poden trobar moltes àrees de lleure, ideals per a les escapades de pícnic. Al voltant de la capital, Amposta, també hi ha la possibilitat de fer-hi escapades d'aventura, a més de conèixer més espais naturals. 
Montsià
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

Montsià

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info