Casa de Fusta amb nens

Casa de Fusta

Visites a museus a Amposta amb nens

foto: escapadaambnens.com

El Centre d'Interpretació del Delta

Amposta

És una de les parades obligades si estem d'escapada amb nens al Delta. Ubicat al costat de la Llacuna de l'Encanyissada, en aquest espai construït ara gairebé fa cent anys per un grup de caçadors atrets per la gran varietat d'ocells i aus, ara hi trobem el Centre d'Interpretació del Parc Natural del Delta de l'Ebre.

Hi podrem visitar un museu ornitològic, amb una gran i extensa col·lecció de les espècies que habiten el Delta, un mirador a l'Encanyissada i una botiga amb els productes més típics de la zona.
Casa de Fusta, Amposta. Foto: ESCAPADAAMBNENS.COMCasa de Fusta, Amposta. Foto: ESCAPADAAMBNENS.COM
Bici-car, Amposta. Foto: ESCAPADAAMBNENS.COMBici-car, Amposta. Foto: ESCAPADAAMBNENS.COM
La Casa de Fusta és també punt de partida per fer excursions per l'entorn i podrem triar entre els diferents tipus de vehicles. Els més petits gaudiran d'una zona de jocs i també hi podrem de dinar de pícnic, i si ho preferim de restaurant.

Dins del recinte els més petits podran veure d'aprop ànecs, oques i altres aus típiques del Delta. En definitiva, un espai ideal per a nens i famílies per fer una pausa.

Si als vostres fills els agraden les aventures amb animals, i interactuar-hi, donar-los de menjar, observar com es mouen, descobrir què fan... Visiteu, doncs el post que hem preparat amb els parcs i les granges que tenen els animals com a protagonistes a Tarragona, amb els quals els més petits podran passar una estona tan divertida com didàctica.

Serveis

Lavabos públics
Aparcament
Aparc. gratuït
Bar
Zona de pícnic
Zona de jocs

Com arribar

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info