El casc antic i les Cases d'Alcanar amb nens

El casc antic i les Cases d'Alcanar

Visites amb encant a Alcanar amb nens

foto: shutterstock.com

De la muralla a les barques

Alcanar

Una passejada agradable pels dos nuclis amb personalitat i història del municipi d'Alcanar

El municipi d'Alcanar compta amb dos nuclis amb una personalitat molt diferenciada, però igualment atractius i que heu de gaudir amb un passeig sense pressa. Per una banda hi ha el centre històric, format per carrers estrets i costeruts, amb empremtes del seu origen medieval, com ara el tros de muralla de la Torre del carrer Nou. Fent volar la imaginació, us heu d'imaginar com continuava la muralla fins a l'església de Sant Miquel, edifici neoclàssic del segle XVI amb aspecte de fortalesa. Al nucli antic heu de passar també pel carrer del Forn, un dels més antics, i fer un cop d'ull a la Cisterna del Vall, construïda al segle XVII aprofitant l'antic fossat de la muralla. També podeu entrar al Centre d'Interpretació de la Cultura dels Ibers a la modernista casa O'Connor, a l'Espai d'Història Contemporània i a l'Espai Galià.

Les Cases d'Alcanar és una altra història. Es tracta d'una de les viles marineres amb més encant de la costa del sud del país, ja que conserva l'autenticitat amb les antigues cases de pescadors i els ports esportiu i pesquer. Les barques confereixen un encant especial a un port que es va construir gràcies a l'esforç i els diners dels mariners i sense ajudes externes. Si us fixeu amb la feina dels pescadors descobrireu els tres tipus de pesca, l'arrossegament, el cadup i el tresmall.

Descobriu-los, així com la gastronomia del poble, amb el peix fresc, com no pot ser d'una altra manera, com a gran protagonista.
 

Com arribar

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info