Mirador de Migjorn amb nens

Mirador de Migjorn

Visites amb encant a Sant Jaume d'Enveja amb nens

foto: turismodeltadelebro.com

Bones vistes del Delta

Sant Jaume d'Enveja

Aquest observatori privilegiat ofereix una gran panoràmica de l'Illa de Buda i de diverses llacunes, amb totes les seves aus

El paratge de Migjorn, davant de l'illa de Buda, és una excursió ideal per fer en família, ja que permet gaudir del paisatge més característic del Delta. En un espai relativament reduït, podreu veure una de les antigues desembocadures de l'Ebre, contemplar diversees llacunes, observar la fauna i la flora, passejar i refrescar-vos en una platja i, fins i tot, seure en un xiringuito.

I la millor manera de gaudir de tot plegat és des del Mirador de Migjorn, un observatori privilegiat d'aquest extrem final del Delta de l'Ebre, des del qual obtindreu una perspectiva única de les llacunes de l'Alfacada i la Finca del Violí, i de l'Illa de Buda. Les seves característiques i la seva alçada (ja veureu que és molt alt) el converteixen en un lloc perfecte per observar les nombroses aus que habiten en aquesta zona i que us sobrevolaran anant i tornat de l'Illa de Buda a la llacuna de l'Alfacada. Passeu-vos-hi una bona estona, sense pressa, que hi ha molt per observar.

Com arribar

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info