Salt de Martís amb nens

Salt de Martís, al Pla de l'Estany

Excursions a piscines naturals i rius a Esponellà amb nens

Una cascada espectacular i intermitent

Esponellà

Una visita imprescindible al Pla de l'Estany és, després de les èpoques de pluja, aquest gran saltant entre vegetació frondosa.

El Salt de Martís és una cascada espectacular, de visita molt recomanable, però heu de tenir molt en compte una cosa: la majoria de l'any està sec. Aquest saltant s'alimenta de l'aigua que prové de la platja d'Espolla, un estany intermitent que només s'omple, de manera subterrània, després d'èpoques de pluja, generalment després de la tardor o a la primavera. Així, quan el clot d'Espolla està ple, les seves aigües discorren pel rec d'Espolla fins a la zona del Salt de Martís.

Es tracta d'un indret amb un punt fantàstic, molt ombrívol, amb vegetació frondosa i roques cobertes de molsa. I si el saltant està actiu, alt com és, l'espectacle està garantit. Hi ha un parell de miradors per contemplar-lo bé i un petit itinerari amb escales i passeres de fusta, a més de panells informatius. El bany no hi és gaire recomanable ja que hi ha poc espai i la cascada cau amb molta força, ja que en poca distància salva un desnivell de 80 metres, però en algun racó, sobretot abans del saltant, us podreu refrescar si ho desitgeu.
Salt de Martís, al Pla de l'Estany

La ruta

Mitjana

Dificultat

7,0 Km's

Distància

4 hores

Temps aprox.

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info