El Gorg del Nafre amb nens

El Gorg del Nafre amb zona de pícnic, a l'Anoia

Excursions a piscines naturals i rius a Copons amb nens

Amb una cascada de 5 metres i zona de pícnic

Copons

Aquesta exursió fins al Gorg del Nafre a Copons, és ideal per fer amb família i una de les més fàcils de la comarca de l'Anoia. 

Es tracta d’un gran clot format al llit de la Riera Gran, on l’aigua s’entolla i alenteix el seu curs. L'espectacle es veure l’aigua com cau per una cascada d’uns cinc metres d’alçada.

En determinades èpoques de l’any, l’aigua cau en dos o tres cascades diferents. El toll presenta una planta més o menys circular d’entre 15 i 18 metres de diàmetre i sempre està ple d’aigua. La zona es caracteritza per una abundant vegetació de ribera que ombreja el gorg.

S’hi arriba pel camí de la font de la Vila i compta amb una bassa excavada a la roca natural i situada a escassos metres a llevant d’aquest.

Gorg amb zona de pícnic
A pocs metres del gorg del Nafre trobareu l'àrea de lleure de la Font de la Vila. Una proposta perfecte per passar el dia i gaudir del temps lliure. 

Com arribar i on aparcar:
Arribareu a Copons per la C141z. Entre el km 52 i 53 trobareu un desviament cap el poble de Copons. A mà dreta veureu un aparcament públic. Podeu deixar el cotxe aquí.

Per arribar al gorg i a l’àrea de pícnic, haureu dagafar el Passeig Joan Lluc. En arribar a l’encreuament amb el carrer Vilanova aneu a la dreta. Més endavant, quan el carrer es divideix en dos, agafeu el carrer de l’esquerra. En arribar al carrer de Ramon Morera, gireu de nou a l’esquerra, per agafar de seguida a la dreta el carrer del Raval que us portarà cap a una petita placeta. Aquí trobareu el sender de terra (el camí de la font) amb un pal amb informació sobre el gorg que dóna accés al l’àrea. Agafeu aquest sender que en menys de 3 minuts us portarà cap a la taula de pícnic. El gorg el trobareu a tres minuts passada l’àrea de pícnic.

La ruta

Baixa

Dificultat

1,5 Km's

Distància

2 hores

Temps aprox.
https://www.monnaturadelta.com/ca/visites-i-activitats/la-festa-dels-menuts/?utm_source=escapadaambnens&utm_medium=banner&utm_campaign=festamenutsdelta
https://visit.calafell.cat/family-weekend/
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/

Com arribar

https://costabrava.org/que-fer/turisme-familiar/
https://mogent.maristes.cat/ca/noticies/cabaret-circ-los
https://xanascat.gencat.cat/ca/programes/lestiu-es-teu
circdelacultura
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance