Vall d'en Xuncla amb nens

Vall d'en Xuncla a Sarrià de Ter

Excursions a peu a Sarrià de Ter amb nens

www.turismegirones.cat

Un racó natural

Sarrià de Ter

L'entorn de la ciutat de Girona amaga un complet racó de natura que podreu recórrer en aquesta ruta, de menys de 4 quilòmetres i amb ben poc desnivell. És apte, per tant, per als més petits, que gaudiran amb la sorpresa final. Anem a pams, però.

La ruta comença a l'aparcament de l'escola Montserrat, a Sarrià de Dalt. Seguiu la carretera asfaltada fins a la parròquia de Sant Joan, on preneu un camí que baixa fins a una creu de terme i una bifurcació amb una creu de terme. Allí agafeu un corriol que ens tornarà a la carretera asfaltada, que seguireu uns metres fins que trobeu un camí a mà esquerra.

Heu passat per boscos, a tocar de camps, i ara tindreu el primer contacte amb l'aigua, ja que travessareu la riera d'en Xuncla. Seguiu la pista i quan fa una corba cap a la dreta i es comença enfilar, la deixeu per prendre un camí a mà esquerra, que ens portarà de nou a la riera, on hi ha les restes d'un molí a mig construir.

Penseu que en aquesta zona hi ha diferents molins, com el d'en Tomàs, que trobareu després de deixar el camí que seguíeu per trencar cap a l'esquerra.  Passat el molí, que també té una resclosa, i seguint la riera trobareu l'especular salt del Timbarro, la sorpresa que us havíem promès. No decep i us recomanem fer-hi una aturada i, si fa calor, refrescar-vos-hi.

Després, torneu al camí que seguíeu cap a l'esquerra, passeu per les ruïnes d'un mas i unes alzines enormes i, quan trobeu un encreuament amb quatre camins, preneu el que baixa cap a l'esquerra. Tornareu a creuar la riera d'en Xuncla i seguiu la pista fins al punt d'inici d'aquesta ruta circular ben natural.  

La ruta

Baixa

Dificultat

3,8 Km's

Distància

2 hores

Temps aprox.

Si

Ruta circular

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info