L’ermita de l’Abellera amb nens

L’ermita de l’Abellera de Prades

Visites al patrimoni a Prades amb nens

foto: escapadaambnens.com

Una excursió clàssica per fer amb família a Prades

Prades

L’ermita de l’Abellera és una de les excursions més clàssiques i típiques que podeu fer a les muntanyes de Prades. Podríem dir que reuneix tots els requisits per fer-hi una escapada amb la família: és una excursió molt senzilla i presenta moltes sorpreses. 

L’ermita de l’Abellera té una disposició extranya, d’aquelles que semblen desafiar la llei de la gravetat, i s’assenta sobre una cova que fa anys havia servit d’aixolpuc per resguardar-nos en cas de pluja o mal temps. 

Aquesta cova es troba a 1.000 metres d’alçada, per tant, la vista panoràmica que tenim des de l’ermita de l’Abellera és espectacular amb la vall del riu Brugent, els pobles de Capafons i Farena al fons, i la plana de l’Alt Camp. Tot això entre boscos que van tenyint de verd el paisatge. I és precisament aquests tons verds el que contrasten amb el vermellosos de la roca i de l’ermita. 

Comença l'aventura

L’excursió és d’allò més senzilla: sortim de la plaça Major de Prades, deixem enrere el Portal, travessem la carretera, seguim cap a l’ermita de Sant Antoni. Davant la bifurcació, fem cas de les indicacions: Capafonts (per l’Abellera). Els senyals blancs i grocs d’un petit recorregut (PR) ens fan de guia.
 
Ermita de l'Abellera. Foto: ESCAPADAAMBNENS.COMErmita de l'Abellera. Foto: ESCAPADAAMBNENS.COM
Àrea de pícnic de l'Abellera, Prades. Foto: ESCAPADAAMBNENS.COMÀrea de pícnic de l'Abellera, Prades. Foto: ESCAPADAAMBNENS.COM
Àrea de pícnic de l'Abellera, Prades. Foto: ESCAPADAAMBNENS.COMÀrea de pícnic de l'Abellera, Prades. Foto: ESCAPADAAMBNENS.COM

La ruta

Baixa

Dificultat

3,8 Km's

Distància

3 hores

Temps aprox.

Si

Ruta circular

Com arribar

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info