La Roca Foradada de Prades amb nens

La Roca Foradada de Prades

Excursions a peu a Prades amb nens

foto: escapadaambnens.com

Una selfie perfecta a les roques vermelles

Prades

La Roca Foradada de Prades és un d’aquells llocs que ens deixen gairebé sense respiració davant la preciositat del paisatge natural. El pas del temps i l’erosió acaben produïnt autèntics forats a les roques i segurament d’aquí ve el nom: la Roca Foradada. Ens trobem davant d’un autèntic caprici de la natura que ens ha deixat formes tant i tant curioses com aquesta. 

La Roca Foradada és una excursió ideal per fer amb nens a les Muntanyes de Prades i un cop aquí, feu volar la imaginació. Això sí, és imposible marxar d’aquest indret tant espectacular sense fer-nos una sèlfie. 
La Roca Foradada de Prades
La Roca Foradada de Prades
La Roca Foradada de Prades | El llac de la Foradada, Prades. Foto: PRADES.CATEl llac de la Foradada, Prades. Foto: PRADES.CAT
Durant el camí trobareu coves i amagatalls que us faran molt més entretingut aquest recorregut. Podreu anar jugant mentre camineu i fins i tot, si voleu descansar i anar fent parades, durant el camí també trobareu bancs. 

L’excursió a la Roca Foradada és fàcil, té un recorregut d’uns 2 km i el camí és planer. Durant aquest recorregut ens acompanyarà un cop més un paissatge ple de contrastos: els vermellosos de les roques amb els colors dels bosc. Tota una aventura per despertar la curiositat dels més petits. 

Abans d’arribar a la Roca Foradada, el mateix camí us portarà a una àrea de lleure i aquí ens espera una sorpresa: hi trobareu un llac, el llac de Prades, el llac de la Roca Forada amb algunes taules i bancs, ideal per fer-hi un pícnic. El llac de la Roca Foradada correspon a un embassament del riu Prades, que neix més amunt. Al final del llac trobareu un cartell informatiu de les espècies vegatals que es troben en el barranc.

Així que aquí tenim una escapada rodona per fer amb família. Una ruta curta per fer al matí de 2,6 km (anada i tornada) sense dificultats. 

Més roques singulars
Si us agrada anar d'excursió i fer volar la imaginació us pot interessar el següent post: 5 excursions fàcils a roques singulars  

La ruta

Baixa

Dificultat

2,2 Km's

Distància

1h 30min

Temps aprox.

No

Ruta circular
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://www.turismebaixllobregat.com/ca/cupons
https://tarracoviva.com/?utm_source=baner&utm_medium=EscapadaAmbNens&utm_campaign=TarracoViva
https://xalaro.cat/

Com arribar

https://www.mitjoriudebitlles.com/
https://www.balaguer.cat/portal/10/?EC=ReadArticle&ArticleID=26787
https://www.minibloc.es/cat/campus
https://urldefense.com/v3/__https:/www.ccma.cat/tv3/sx3/projecte-beta/?ext=XT_INTE_F1_SX3_CE56_SUPERCAMPUS__;!!IHJ3XrWN4X8!N7l92cG9Hi1i-ToG47bCSs11evt5fUJlY6W1WNoZDJ_8El1ccaTsxjp3lztjBHtILKwm2-cU4MvNOuBPuD6UtXpbR9s$
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance