La Roca Foradada de Prades amb nens

La Roca Foradada de Prades

Excursions a peu a Prades amb nens

foto: escapadaambnens.com

Una selfie perfecta a les roques vermelles

Prades

La Roca Foradada de Prades és un d’aquells llocs que ens deixen gairebé sense respiració davant la preciositat del paisatge natural. El pas del temps i l’erosió acaben produïnt autèntics forats a les roques i segurament d’aquí ve el nom: la Roca Foradada. Ens trobem davant d’un autèntic caprici de la natura que ens ha deixat formes tant i tant curioses com aquesta. 

La Roca Foradada és una excursió ideal per fer amb nens a les Muntanyes de Prades i un cop aquí, feu volar la imaginació. Això sí, és imposible marxar d’aquest indret tant espectacular sense fer-nos una sèlfie. 
El llac de la Foradada, Prades. Foto: PRADES.CATEl llac de la Foradada, Prades. Foto: PRADES.CAT
Durant el camí trobareu coves i amagatalls que us faran molt més entretingut aquest recorregut. Podreu anar jugant mentre camineu i fins i tot, si voleu descansar i anar fent parades, durant el camí també trobareu bancs. 

L’excursió a la Roca Foradada és fàcil, té un recorregut d’uns 2 km i el camí és planer. Durant aquest recorregut ens acompanyarà un cop més un paissatge ple de contrastos: els vermellosos de les roques amb els colors dels bosc. Tota una aventura per despertar la curiositat dels més petits. 

Abans d’arribar a la Roca Foradada, el mateix camí us portarà a una àrea de lleure i aquí ens espera una sorpresa: hi trobareu un llac, el llac de Prades, el llac de la Roca Forada amb algunes taules i bancs, ideal per fer-hi un pícnic. El llac de la Roca Foradada correspon a un embassament del riu Prades, que neix més amunt. Al final del llac trobareu un cartell informatiu de les espècies vegatals que es troben en el barranc.

Així que aquí tenim una escapada rodona per fer amb família. Una ruta curta per fer al matí de 2,6 km (anada i tornada) sense dificultats. 

La ruta

Baixa

Dificultat

2,2 Km's

Distància

3 hores

Temps aprox.

No

Ruta circular

Com arribar

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info