5 visites teatralitzades als castells més espectaculars de Catalunya per visitar en família

5 visites teatralitzades als castells més espectaculars de Catalunya per visitar en família

Cavallers, comtes, comtesses, dames i pageses ... ens transmetran el seu llegat i ens endinsaran en un món ple de llegendes i d'història.

Més enllà de ser monuments insignes del nostre patrimoni, els castells tenen alguna cosa més que els fa ser especials i que els converteixen en un dels destins preferits per visitar amb nens. Les llegendes que s'hi amaguen, de reis, reines, prínceps i princeses; la seva imatge majestuosa i senyorial, les vistes magnífiques que ens ofereixen la gran majoria; les guerres, setges i atacs que s'hi van produir, o les històries d'amor i desamor de les quals van ser testimoni... tot un seguit d'elements que els fan únics.

Us proposem que descobriu en família els més espectaculars, però que ho feu amb una visita singular i única, de la mà de personatges sorgits del túnel del temps, per tal que ens expliquin els seus secrets i ens facin apreciar els detalls que en una visita pel nostre compte segurament no veuríem.

Des d'Escapadaambnens us hem preparat un llistat amb 5 castells; naturalment n'hi ha moltíssims més, però creiem que aquests serviran perquè passeu una estona divertida i fascinant amb nens.

1El Castell de Cardona, una visita tealitzada per descobrir la llegenda que s'amaga a l'habitació 712

A Cardona, comarca del Bagès, hi trobem una enorme oferta patrimonial. Us proposem una divertida i agradable visita al conjunt monumental d'aquest castell, en format d’aventura, per descobrir el gran secret de la llegenda medieval de la Torre de la Minyona.
Un recorregut teatralitzat per la història i la fortalesa especialment pensat per al públic familiar. 
Castell de Cardona
Més info
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://urldefense.com/v3/__https:/www.ccma.cat/tv3/sx3/projecte-beta/?ext=XT_INTE_F1_SX3_CE56_SUPERCAMPUS__;!!IHJ3XrWN4X8!N7l92cG9Hi1i-ToG47bCSs11evt5fUJlY6W1WNoZDJ_8El1ccaTsxjp3lztjBHtILKwm2-cU4MvNOuBPuD6UtXpbR9s$

2El Castell de Montsonís, una visita teatralitzada noctura amb torxes i altres sistemes d’il•luminació

Al nucli de Montsonís, al municipi de la Foradada i comarca de la Noguera, trobem un castell espectacular. Us proposem un Recorregut nocturn durant el qual veurem com diferents personatges d'aquella època ens explicaran com era la vida al castell en uns anys molt convulsos.
Diferents personatges vestits com al segle XII expliquen les variades facetes de la vida al castell, tot combinant la visita amb l’ús de torxes i altres sistemes d’il•luminació i a través d’un fil conductor al voltant dels temps revolts que es vivien en aquestes terres de frontera en temps de la reconquesta, amb les lluites entre àrabs i cristians. 
Castell de Montsonís
Més info

3El Castell de Balsareny, una visita teatralitzada per descobrir la vida en un castell medieval de la mà de la Baronessa

A Balsareny, comarca del Bages, trobem un dels castells més espectaculars de Catalunya. També ofereixen visites guidades on
podreu endinsar-vos i descobrir la vida en un castell medieval de la mà de la Baronessa, el  joglar del castell, del soldat, de la minyona,...   Ells i elles us explicaran qui hi vivia, què feien i en què i com  treballaven, com vestien, què sentien,... També descobrireu cada detall, anècdota, història i llegenda del Castell, així com la cançó que potser us ensenyarà la Baronessa.
Castell de Balsareny
Més info

4El Castell de Burriac amb la teatralització de l'època feudal

A Cabrera de Mar trobem el Castell de Burriac, espectacular. Acompanyarem la cuinera dels barons del castell, un dels personatges que millor coneix la història, els secrets i les llegendes que s'hi amaguen.
Castell de Burriac
Més info
https://www.turismebaixllobregat.com/ca/cupons
https://www.balaguer.cat/portal/10/?EC=ReadArticle&ArticleID=26787

5El Castell de Mur, una visita teatralitzada amb guerres familiars, traïcions i xantatges

El Castell de Mur és un imponent conjunt fortificat situat estratègicament en un cim que domina el Pallars Jussà. Cavallers, comtes, comtesses, dames i pageses ... ens transmetran el seu llegat i ens endinsaran en un món ple de llegendes i d'història. A través de diversos personatges vestits d’època, coneixerem la història que hi ha al voltant d’aquestes espais i les persones que van viure en aquest castell.
Castell de Mur
Més info

També et pot interessar...

5 boscos embruixats per visitar en família

5 boscos embruixats per visitar en família

Escapades i excursiones molt fàcils plenes d'elements fantàstics: bruixes, bruixots, gnoms...
Veure llista
Les coves més espectaculars de Catalunya

Les coves més espectaculars de Catalunya

Entrem a les cavitats més impressionants de Catalunya. Agafeu la llanterna que anem a fer d'exploradors!
Veure llista
5 miradors espectaculars de Catalunya

5 miradors espectaculars de Catalunya

Els miradors ens donen pau, tranquil·litat i ens ajuden a veure les coses amb una altra mirada
Veure llista
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance