Park Güell amb nens

Park Güell, a Barcelona

Escapada cultural a Barcelona ciutat amb nens

Visitem l'univers Gaudí en família

Barcelona ciutat

Qualsevol edat és bona per descobrir l'univers de l'arquitecte Antoni Gaudí, i un dels llocs més idonis perquè els nens i nenes hi prenguin contacte és al Park Güell; possiblement el parc més conegut i més famós de Barcelona.

Una de les imatges més icòniques de Gaudí és el seu famós drac policrom, que alhora és un dels símbols de la ciutat, i que podrem veure just a l'entrada principal del parc. El seu disseny, irregular i amb rajoles de colors, feta amb la tècnica del trencadís, segur que cridarà l'atenció dels més petits, i potser recorden que ells ja en van fer un en alguna classe de manualitats o en un altra visita a l'obra de Gaudí, per exemple, al Gaudí Centre de Reus.

De fet, el trencadís ens acompanyarà durant tota la visita al parc i el percebrem en tot el que anirem veient. També les corbes; una de les grans passions de Gaudí i que va plasmar en moltes de les seves creacions, i el Park Güell n'està ple en bancs, camins, porxos, columnes o viaductes que fugen de la línia recta.

Fer un passeig pel Park Güell amb família és també deixar que els més petits s'apropin a l'obra de Gaudí sense filtres i que la percebin amb els seus propis ulls, que vegin que el genial arquitecte tenia predilecció també per les formes vegetals i animals. Cargols, bolets, fulles, flors o troncs s'identifiquen constantment dins les formes arquitectòniques, 

Un altre dels molts atractius del Park Güell i que atrauran els més petits és el bosc de pedra format per 86 columnes que trobarem sota la gran plaça, així com les vistes que tindrem de Barcelona des de la gran plaça.  
Park Güell, a Barcelona
Gratuït per als veïns dels barris més pròxims

Si sou veïns de Barcelona i residiu en algun dels barris adjacents al parc (el Coll, Vallcarca-Penitents, la Salut, el Carmel, Can Baró i Baix Guinardó) heu de saber que teniu l'accés lliure i gratuït durant tots els dies de l'any. Per accedir-hi, cal disposar d'una targeta personal i intransferible, que podrà ser requerida pel personal d'accés.

Si s’està empadronat en algun dels barris esmentats, es pot sol·licitar la targeta trucant al telèfon 010, o bé mitjançant el web de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.

Una altra opció d'accedir de franc al Park Güell i a altres espais de Barcelona és donant-se d'alta al programa "Gaudir més"
Visites lliures i de pagament

El Park Güell ocupa unes 12 hectàrees; una superfície que es pot visitar amb l'entrada de pagament, i que també inclou l'accés a una zona de pícnic. També cal saber que es pot passejar pel parc per lliure i sense pagar entrada, tot i que, naturalment no es té accés a tot.
Park Güell, a Barcelona

Serveis

Lavabos públics
Bar
Zona de jocs

Informació pràctica

Horaris

Horari d'estiu: De dilluns a diumenge de 08.00 a 21.00 hores.
Horari d'hivern: De dilluns a diumenge de 08.30 a 18.00 hores

Preus

Consultar la web

Gratuït per als nens i nenes fins a 6 anys.
https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/agenda-activitats
https://cultura.gencat.cat/
https://www.goetten.es/
https://hospitalet-valldellors.cat/ca/planifica-el-teu-viatge/activitats/coneixer-el-pas-de-saint-exupery-per-l2019hospitalet-de-l2019infant-1

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

https://www.zoobarcelona.cat/?utm_source=digital&utm_medium=banner_300x300&utm_campaign=viuelzoo&utm_id=estiu2024&utm_content=escapada-amb-nens
https://cambrils-turisme.com/en-familia/
https://elmorell.cat/wp-content/uploads/2024/07/Programa_FM_El-Morell_2024_V05-1.pdf
circdelacultura
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance