Visita amb realitat virtual a la Casa Batlló amb nens

Visita amb realitat virtual a la Casa Batlló, a Barcelona

Visites al patrimoni a Barcelona ciutat amb nens

Descobrim l'univers creatiu de Gaudí en família

Barcelona ciutat

Us proposem un viatge fascinant per fer en família, on descobrirem l'univers creatiu, màgic i singular del genial arquitecte Antoni Gaudí, i ho farem visitant la Casa Batlló; una casa noble ubicada al passeig de Gràcia de Barcelona, la qual va ser reformada per l'arquitecte d'una manera magistral. 

Coneixerem el llegat de Gaudí d'una forma amena, divertida; tot combinant un viatge en el temps i amb elements tecnològics que entusiasmaran als vostres fills i filles.

Abans d'entrar a la casa, ens aturarem just al davant i fixarem la mirada cap amunt, i ens preguntarem amb entusiasme com la ment i l'enginy de l'arquitecte va poder idear una casa que cada any rep milers de visitants d'arreu del món. A més, comprovarem com la façana té ondulacions i recorda la mar en calma.  
Visita amb realitat virtual a la Casa Batlló, a Barcelona | casabatllo.escasabatllo.es
Acompanyem el Gaudí nen mentre percep la natura

L'inici de la visita familiar és fascinant. Entrem en una sala giratòria, on veurem al Gaudí nen, assegut en una taula, com va percebent la natura i se'n meravella; un fet que modelarà tota la seva obra. Colors i formes diverses, i totes amb vinculació als diferents elements de la natura. Més de mil pantalles que ens permeten entrar de ple en la ment de Gaudí. 

Un cop comprovem com va impactar la natura i totes les seves formes en la ment de Gaudí, comencem la visita de la casa Batlló. Ho farem amb un tablet amb continguts de realitat virtual, que ens permetrà viatjar en el temps, conèixer els Batlló i conèixer la casa tal com era fa cent anys. 

Passegem amb calma, per tal d'apreciar cadascun dels detalls i formes capritxoses que anem trobant. Res del que veiem és casual; tot té una raó i un motiu, i això és el que també podem saber gràcies a l'àudio-guia, la nostra companya inseparable durant la visita. 
Visita amb realitat virtual a la Casa Batlló, a Barcelona
Un món màgic

Les parets, les finestres, el sostre, els vitralls... tot sembla venir d'un mòn màgic; una experiència molt enriquidora, tant per a grans com a petits, que ens sentirem privilegiats de poder visitar un espai tant inversemblant i increíble concebut per una ment tant prodigiosa com la de Gaudí.

Un dels molts alicients que té visitar la Casa Batlló amb nens és la possibilitat de donar vida als quadres i a les diferents estances que ens anirem trobant. Enfocarem la tablet cap a un quadre i descobrirem als Batlló, en un dia qualsevol d'ara fa cent anys; o dirigim la tablet cap a l'interior d'una habitació i hi podrem apreciar els mobles de l'època. També descobrirem hologrames; uns muntatges molt visuals i sorprenents que segur entusiasmaran als vostres fills i filles.

Pugem cap a les golfes de la casa i seguim amb els ulls oberts com a taronges perquè el que hi trobem també ens meravella. En una de les estances hi descobrim un mosaic de colors que envaeix tota la façana. Ens hi estem una estona i ens deixem emportar.

Una experiència única al món

Un cop a dalt de tot, sortim a una terrassa des d'on tindrem unes bones vistes de la ciutat; i ens preparem per fer el descens en un recorregut farcit d'ornaments i colors que ens traslladen al món que va captivar Gaudí.

El final de l'aventura ens depara una experiència única al món: entrem en una sala immersiva, on veurem tota la màgia de Gaudí condensada en un únic espai amb una explosió de colors i formes realment impressionant i que ens deixarà impactats. 
Visita amb realitat virtual a la Casa Batlló, a Barcelona | casabatllo.escasabatllo.es
Visita amb realitat virtual a la Casa Batlló, a Barcelona | casabatllo.es | casabatllo.escasabatllo.es
Visita amb realitat virtual a la Casa Batlló, a Barcelona | casabatllo.es | casabatllo.es | casabatllo.escasabatllo.es
Visita amb realitat virtual a la Casa Batlló, a Barcelona | casabatllo.es | casabatllo.es | casabatllo.es | casabatllo.escasabatllo.es
Visita amb realitat virtual a la Casa Batlló, a Barcelona | casabatllo.es | casabatllo.es | casabatllo.es | casabatllo.es | casabatllo.escasabatllo.es

Serveis

Lavabos públics
Bar

Informació pràctica

Horaris

El pack familiar té vigència fins el 31 d'octubre.

Preus

El pack familiar inclou entrada per a 2 adults i fins a 5 nens (fins a 12 anys) té un preu de 39 euros. 
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://visit.calafell.cat/family-weekend/
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
https://xanascat.gencat.cat/ca/programes/lestiu-es-teu

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

https://www.monnaturadelta.com/ca/visites-i-activitats/la-festa-dels-menuts/?utm_source=escapadaambnens&utm_medium=banner&utm_campaign=festamenutsdelta
https://costabrava.org/que-fer/turisme-familiar/
https://mogent.maristes.cat/ca/noticies/celebrem-el-dia-mundial-del-circ
APPAjuntaments
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance