Castell de Vila-seca amb nens

Castell de Vila-seca

Visites al patrimoni a Vila-seca amb nens

foto: escapadaambnens.com

Visita al símbol del poble

Vila-seca

Un recorregut pel castell us permetrà conèixer la història de Vila-seca i, al mateix temps, conèixer obres d'art contemporani.

L'edifici més emblemàtic de Vila-seca és el castell, símbol de la població. Visitar-lo us permetrà fer un recorregut per la seva història, estretament lligada a la de Vila-seca, i, al mateix temps, conèixer obres d'art recents. Gràcies a la col·laboració amb la Fundació Vila Casas, el castell és també un centre d'art contemporani, amb interessants exposicions que no us podeu perdre.

A més de veure diferents sales del castell, molt ben museïtzades, també coneixereu la història d'un edifici que ja està documentat al segle XII, quan va ser construït per un senyor feudal del territori, Ramon d'Olzina, en el context del repoblament del Camp de Tarragona. Després va passar a mans de l'Arquebisbat de Tarragona, del consol d'Holanda a Barcelona i d'Isidre Sicart i Torrents, que el va adquirir el 1899 i el va passar pel sedàs de l'estil neogòtic a través del projecte de l'arquitecte Enric Fatjó i Torras. El 2005 l'ajuntament va adquirir l'edifici i el jardí adjacent i va decidir obrir-lo a la ciutadania per tal que el conegui.
 

Informació pràctica

Horaris

A consultar

Preus

A consultar

Com arribar

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info