Zoo de Barcelona amb nens

Zoo de Barcelona, on ajudarem a conservar la biodiversitat del planeta

Aventures amb animals a Barcelona ciutat amb nens

Un espai per sensibilitzar sobre la necessitat de tenir cura de la fauna salvatge i els seus hàbitats naturals

Barcelona ciutat

Viu el Zoo de Barcelona!

Més de 30.000 espècies d’animals estan actualment en perill d’extinció, segons la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura (UICN), una xifra que malauradament creix any rere any. Ens enfrontem a la sisena extinció massiva, aquest cop provocada per l’home, i en aquest context de crisi ambiental, climàtica i natural treballar per la conservació de la biodiversitat és una necessitat urgent que ens apel·la a tots.

Els zoos en especial, tenen un paper molt important a interpretar en aquesta crisi global, ja que el seu potencial per contribuir a la conservació d’espècies i hàbitats és molt gran. Per respondre adequadament a aquest repte, el Zoo posa tots els seus esforços en els seus tres eixos d’actuació per a la preservació del planeta: la conservació, la recerca i la sensibilització, amb el benestar animal com a prioritat transversal ineludible
Viu el Zoo de Barcelona!

L’educació, l’eina més poderosa per canviar el món

Un dels objectius del Zoo de Barcelona és acostar la ciutadania als principals reptes als quals ens enfrontem a l’hora de preservar la biodiversitat i aconseguir així que la societat assumeixi com a prioritària la conservació i el benestar animal. Per aquest motiu, treballa en projectes de sensibilització i ofereix experiències educatives, per a tota la família, que permeten aprendre, sorprendre’s i divertir-se al mateix temps.  
L’educació, l’eina més poderosa per canviar el món | zoobarcelona.catzoobarcelona.cat

Nous espais

A banda de la incorporació de noves activitats educatives, el Zoo va avançat en la creació d’espais que, a banda de millorar l’experiència del visitant, posen al centre la sensibilització sobre la necessitat de tenir cura de la fauna salvatge i els seus hàbitats naturals, molt especialment les espècies que es troben en risc d’extinció i la nostra fauna més propera. És el cas del circuit interpretatiu de la Sabana del Sahel, el Centre de Descoberta sobre els dragons de Komodo i l’Espai Invertebrats.  

Una missió que guanya aliats cada dia

Gràcies a la transformació activa del Zoo i a la seva oferta d’experiències atractives i motivadores, el Zoo Club ja té més de 80.000 membres que estimen la natura i s’impliquen en la seva protecció d’una manera lúdica i emocionant i divertida .
Sigues part de la solució i ajuda’ns a conservar la biodiversitat del planeta!  
Una missió que guanya aliats cada dia | zoobarcelona.catzoobarcelona.cat

Un espai també pensat per a les famílies

El Zoo de Barcelona és un espai també concebut perquè les famílies amb nens s'hi trobin a gust i tinguin totes les comoditats. Per això, disposa de sala de lactància, dues àrees de joc infantil (una al costat dels Flamencs de Cuba, adaptada per a nens amb mobilitat reduïda, i una altra a la Granja del Zoo), canviadors al lavabos, dues àrees de pícnic (al costat de la Dama del Paraigües i al costat del Parlament) i servei mèdic, entre d'altres.  

Casals a l'estiu

Els casals del Zoo són una activitat didàctica única que apropa el món de la fauna als infants i joves i fomenta el respecte per la conservació de la biodiversitat i l’entorn natural.
 
Durant els mesos d'estiu i també els dies de lliure disposició de les escoles, els infants i joves entre 5 i 14 anys poden venir al Zoo a passar les vacances aprenent a conèixer, estimar i respectar els animals i el seu hàbitat. Per Nadal i per Setmana Santa també s'organitzen tallers per a nens.

Serveis

Lavabos públics
Bar
Zona de pícnic
Zona de jocs

Informació pràctica

Horaris

Consultar la web

Preus

Consultar la web
https://festivaljocpirineu.cat/
https://www.primaverart.cat/
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://www.turismebaixllobregat.com/ca/supermes

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

https://mogent.maristes.cat/ca/noticies/la-canco-perfecta-un-musical-familiar
https://costabrava.org/que-fer/turisme-familiar/
https://www.minibloc.es/cat
https://poble-espanyol.com/ca/activitat/pinocchio-3d/
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance