El Museu de les Il·lusions amb nens

El Museu de les Il·lusions : Una aventura visual per a tota la família a Barcelona

Visites a museus a Barcelona ciutat amb nens

Il·lusions per a tota la família a Barcelona

Barcelona ciutat

El Museu de les Il·lusions de Barcelona és un museu fascinant per a tota la família i per a qualsevol persona que busqui una experiència sorprenent. Situat al cor de la ciutat, aquest museu ofereix una col·lecció d'illusions òptiques, trucs visuals i experiments perceptius que desafien la manera en què percebem el món que ens envolta.

Visitar el Museu de les Il·lusions és una experiència per a tota la família. Aquí us divertireu. Les il·lusions i els trucs visuals són fascinants per a nens i adults. El museu ofereix una varietat d'exhibicions i activitats que mantindran a tothom entretingut i sorprès, des dels més petits fins als més grans.

És un museu interactiu i educatiu: A més de ser divertit, el Museu de les Il·lusions també ofereix una oportunitat educativa per aprendre sobre la percepció visual i com el cervell processa la informació sensorial. Els visitants poden explorar les diferents il·lusions i experimentar com el seu cervell pot ser enganyat per diferents trucs visuals.

Es poden fer fotos! El museu ofereix moltes oportunitats per fer fotos divertides i úniques. Les il·lusions òptiques i els trucs visuals proporcionen un fons perfecte per a fotos memorables amb la família i els amics. Moltes de les exhibicions permeten als visitants tocar, moure's i experimentar directament amb les il·lusions, augmentant encara més el factor de diversió i sorpresa.

Informació pràctica

Preus

A partir de 10€
https://www.minibloc.es/cat/campus
https://www.zoobarcelona.cat/?utm_source=digital&utm_medium=banner_300x300&utm_campaign=viuelzoo&utm_id=estiu2024&utm_content=escapada-amb-nens
https://mogent.maristes.cat/ca
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance