El Museu de la Ciència: El CosmoCaixa amb nens

Museu de la Ciència: El CosmoCaixa de Barcelona, experiments i tallers per a tota la família

Visites a museus a Barcelona ciutat amb nens

Descobreix el fascinant món de la ciència en família al CosmoCaixa de Barcelona

Barcelona ciutat

El Museu de la Ciència, conegut com el CosmoCaixa, és un destí ideal per a una visita en família plena d'aventura i aprenentatge. Ubicat a Barcelona, aquest museu ofereix una ampla gamma d'exhibicions interactives i activitats que promouen la curiositat i l'exploració entre els visitants, especialment entre els més petits.

A més de les exposicions permanents, el museu sovint ofereix activitats especials, tallers i espectacles que augmenten encara més l'experiència dels visitants. També disposa d'una sala d'immersió digital, projeccions de planetari i altres opcions que ofereixen una visió fascinant de la ciència i l'univers.

Amb espais dedicats a temes com l'astronomia, la biologia, la física i molt més, el CosmoCaixa ofereix una experiència educativa i entretinguda per a tota la família. Els nens poden participar en experiments pràctics, observar espais naturals recreats amb gran detall i interactuar amb les exposicions per comprendre millor els conceptes científics de manera divertida i enginyosa.

Les activitats i els tallers: el millor del CosmoCaixa de Barcelona

Les activitats i tallers familiars al CosmoCaixa de Barcelona ofereixen una oportunitat única per a les famílies de participar en experiències educatives i divertides relacionades amb la ciència i la natura. Durant la setmana, moltes escoles de catalunya visiten el CosmoCaixa i participen en les activitats i els tallers. Aquests poden incloure: 

1. Experimentació pràctica: Els nens i els adults poden participar en experiments pràctics que exploren conceptes científics com ara la gravetat, la llum, el so i molt més. Aquestes activitats solen ser interactives i estan dissenyades per a totes les edats.

2. Observació de la natura: El museu ofereix tallers i activitats relacionades amb la natura i el medi ambient, com ara l'observació de plantes, animals i microorganismes a través de microscopis i altres instruments científics.

3. Construcció i enginyeria: Els tallers de construcció i enginyeria permeten als nens posar a prova les seves habilitats per construir i dissenyar objectes utilitzant diferents materials i eines.

4. Experiències sensorials: Algunes activitats estan enfocades a estimular els sentits dels nens, com ara l'olfacte, el tacte i el gust, a través de jocs i experiments divertits.

5. Espectacles i demostracions: El museu ofereix espectacles i demostracions en viu que combinen entreteniment i aprenentatge, com ara experiments de física, química i altres disciplines científiques.

On dinem al CosmoCaixa?

Al CosmoCaixa de Barcelona, teniu diverses opcions per menjar:

1. Cafeteria: El museu disposa d'una cafeteria on pots trobar una selecció de begudes, entrepans, snacks i alguns plats lleugers. És una opció còmoda per fer un descans durant la visita al museu.

2. Restaurant: Just al costat del CosmoCaixa, hi ha alguns restaurants i cafeteries on podeu trobar una àmplia varietat de menjar, des de plats locals fins a opcions internacionals. Aquesta és una bona opció si voleu explorar altres opcions culinàries a prop del museu.

3. Àrea de picnic: Si porteu el vostre propi menjar, hi ha àrees de picnic disponibles als jardins del museu. Aquesta és una opció ideal per a les famílies que volen gaudir d'un àpat a l'aire lliure en un entorn natural. Just a l'entrada del museu hi ha unes taquilles on podeu deixar el menjar. 
Si us agrada tant com a nosaltres menjar de pícnic en aquest post trobareu receptes fàcils per un dia de pícnic a l'aire lliure. 

Informació pràctica

Preus

A partir de 6€
https://mogent.maristes.cat/ca/noticies/cabaret-circ-los
https://visit.calafell.cat/family-weekend/
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

https://www.monnaturadelta.com/ca/visites-i-activitats/la-festa-dels-menuts/?utm_source=escapadaambnens&utm_medium=banner&utm_campaign=festamenutsdelta
https://costabrava.org/que-fer/turisme-familiar/
https://xanascat.gencat.cat/ca/programes/lestiu-es-teu
APPAjuntaments
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance