Anem a buscar les 7 boles de drac a Vilademuls amb nens

Anem a buscar les 7 boles de drac a Vilademuls: una excursió a Girona plena d'aventures

Excursions a peu a Vilademuls amb nens

Reuneix tota la teva família i prepara't per fer d'explorador

Vilademuls

¿Estàs preparat per viure una experiència inoblidable i submergir-te en la màgia de les llegendàries 7 boles de drac? Imagina un dia ple de diversió i misteri, recorrent els encantadors racons d'aquest pintoresc poble català mentre busques les emblemàtiques esferes amagades. Des del moment en què posi un peu a Vilademuls, et veuràs immers en una emocionant aventura plena de sorpreses i desafiaments.

Cada una de les 7 boles de drac guarda un secret, i serà la teva missió descobrir-lo! Però cuidado! El camí estarà ple d'emocionants obstacles que posaran a prova la teva enginy i habilitat. Reuneix tota la teva família i prepara't per explorar, descobrir i divertir-vos junts mentre us submergeixeu en aquesta increïble aventura. No importa la teva edat, tots podeu participar en aquesta emocionant recerca!
Aquesta innovadora iniciativa turística està captivant tant als habitants locals com als visitants, portant-los a embarcar-se en una emocionant recerca pels diversos racons del municipi. La missió és localitzar aquestes emblemàtiques esferes disperses estratègicament pels pintorescs pobles que conformen Vilademuls.

L'origen d'aquesta idea: convertir les boles de palla en les boles de drac
La fascinant història es remunta a diversos anys enrere, quan un granjero local va decidir donar un gir creatiu a les tradicionals boles de palla del seu camp, creant una singular atracció que va captar l'atenció de molts curiosos. Des d'aleshores, el talentós il·lustrador Quim Miró ha contribuït a donar vida a aquestes esferes, inspirant-se en la famosa sèrie de televisió per a colorejar-les de forma única i atractiva.

El que va començar com una simple decoració rural s'ha transformat en una aventura interactiva per a totes les edats. Els participants s'immersen en una recerca plena d'emoció, explorant els encantadors racons de Vilademuls mentre descobreixen les boles de drac amagades.

Cadascuna d'aquestes esferes guarda un misteri, i aquells que aconsegueixin trobar les 7 boles i resoldre els desafiaments plantejats tindran l'oportunitat de gaudir d'experiències emocionants al municipi.

La iniciativa ha despertat un gran interès a les xarxes socials, on els entusiastes comparteixen les seves experiències i fotos de les boles de drac. Aquesta original proposta no només promou el turisme local, sinó que també crea un vincle únic entre la comunitat i els seus visitants, els quals s'immersen en una aventura plena de màgia i diversió a Vilademuls.
Les inscripcions es van tancar al setembre.

T'agraden les excursions i les aventures en família? Aquí trobareu 5 boscos embruixats i màgics per descobrir en família... Imagina que aneu caminant pel bosc i us trobeu bruixes, follets, gnoms, criatures fantàstiques, roques encantades, bolets pintats als arbres... Una bona excusa per anar a la muntanya i viure noves experiències. A vegades necessitem elements que motivin els més petits a caminar i en aquestes rutes n'hi ha molts.
https://mogent.maristes.cat/ca/noticies/cabaret-circ-los
https://visit.calafell.cat/family-weekend/
https://costabrava.org/que-fer/turisme-familiar/
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

https://www.monnaturadelta.com/ca/visites-i-activitats/la-festa-dels-menuts/?utm_source=escapadaambnens&utm_medium=banner&utm_campaign=festamenutsdelta
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://xanascat.gencat.cat/ca/programes/lestiu-es-teu
APPAjuntaments
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance