Mas Xibeques, una casa de turisme rural ideal per a famílies amb nens

Mas Xibeques, una casa de turisme rural a l'Alt Empordà amb spa i activitats familiars

a Bàscara amb nens

Relax, naturalesa i confort a Mas Xibeques... una casa té piscina exterior climatitzada i spa. També ofereixen activitats familiars

Bàscara

Què us semblaria passar uns dies en família en una fantàstica casa rural d'origen romànic, a l'Alt Empordà, en un entorn natural envejable, amb un lllarg llistat d'activitats per als nens, amb nombroses opcions de relax i descans per als pares i mares i amb possibilitat de fer excursions ideals per fer en família?

Us proposem fer una escapada a Mas Xibeques, un espai familiar amb més de 30 hectàrees de terreny, ubicat al terme de Bàscara, on segur que desconnectareu de la rutina i gaudireu al màxim.

Des d'Escapadaambnens us donem 5 raons per les quals l'opció de Mas Xibeques és encertadíssima!

1Estarem en una casa d'origen romànic i en un espai de 30 hectàrees

D'entre les moltes peculiaritats de Mas Xibeques, una és que ens allotjarem en una casa construïda durant l'època romànica, feta amb bóveda d'arista del segle XI al XIX, i que té una extensió de 30 hectàrees, envoltades de bosc, camps de conreu i el riu Fluvià.

La primera ampliació moderna data de l'any 1950, i el 1974 va ser adquirida per la família Bofarull. L'última reforma i la més rellevant es va dur a terme l'any 2010. Actualment, la casa disposa de 8 habitacions i 7 banys, dues cuines / office, un ampli saló-menjador i compta amb una nova direcció.

En funció del número d'integrants de la vostra família, els propietaris us allotjaran allí on creguin que estareu millor.
<span>1</span>Estarem en una casa d'origen romànic i en un espai de 30 hectàrees

2 Un gran programa d'activitats per als nens

Si us diem que és un allotjament ideal per anar-hi en família, és perquè les activitats de lleure per als nens és extensíssima i molt variada, i combinen natura, cultura, esport, música, manualitats, activitats d'aigua, rutes per la natura i jocs de taula, entre d'altres.

Aquí teniu les activitats que ofereixen per als vostres fills i filles: Teatre de titelles; gimcana a la recerca del tresor; pintar Mas xibeques a la samarreta; pícnic a la font; discoteca; focs de pilota; piscines climatitzades; jocs de taula; visita a l’hort i els arbres fruiters; rutes de senderisme i bicicleta desde casa; hípica, kayak, vols en globus i ala delta i Butterfly park a menys de 15 minuts.

La casa també compta amb pista de tennis.

3Una casa amb spa i piscina de sal

Un altre dels molts alicients per venir a fer una estada a Mas Xibeques és que compta amb un spa interior, amb aigua de riu, filtrada i depurada amb sal, i amb una temperatura de fins a 39 graus.
​Us relaxareu en família, i si els vostres fills o filles prefereixen fer alguna altra activitat, desconnectareu del tot!

Però l'oferta d'activitats a l'aigua no s'acaba aquí, perquè a Mas Xibeques també podreu gaudir d'una piscina exterior de sal climatitzada, i que està oberta tot l'any, amb una aigua a temperatura de fins a 22 graus. L'espai de la piscina disposa d'un envelat i de gàndules forjades a mà.

Per completar el relax, la casa també ofereix serveis de quiromassatge (circulatori, relaxant i descontracturant) i massatges de reflexologia podal.
<span>3</span>Una casa amb spa i piscina de sal

4 Punt de partida d'excursions ideals per fer en família!

La seva ubicació i sobretot la seva gran extensió fan que Mas Xibeques sigui també punt de partida d'excursions ideals per fer amb nens, com la que ens portarà fins a la Font de Mas Xibeques, un gorg situat a tan sols 5 minuts de la casa i on, si ho volem, hi podrem dinar de pícnic. Difícilment hi trobarem gent, ja que el gorg està dins de la mateixa propietat.

Des de Mas Xibeques també podrem anar d'excursió fins al municipi de Bàscara, passant pel bosc en un itinerari  molt adient per fer amb canalla, i podrem fer rutes en bicicleta pels voltants.

Igualment, l'entorn de Mas Xibeques, amb més de 30 hectàrees de superfície, ens farà estar en contacte permanent amb la natura.

5Gaudirem de la Costa Brava i tots els seus atractius

La ubicació de Mas Xibeques és ideal per moure's per la zona i conèixer els molts atractius que ens ofereix la Costa Brava i el seu entorn. A tan sols 30 minuts de Girona, de Figueres, i també a prop de destins costaners molt atractius, com EmpuriaBrava, L'Estartit o Begur.
Mas Xibeques també és perfecta per visitar les muntanyes de RocaCorba, els volcans d’Olot, l’estany de Banyoles i tots els racons meravellosos de la Catalunya nord.

Informació pràctica

https://mogent.maristes.cat/ca/noticies/cabaret-circ-los
https://www.monnaturadelta.com/ca/visites-i-activitats/la-festa-dels-menuts/?utm_source=escapadaambnens&utm_medium=banner&utm_campaign=festamenutsdelta
https://costabrava.org/que-fer/turisme-familiar/
https://visit.calafell.cat/family-weekend/

Com arribar

https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
https://xanascat.gencat.cat/ca/programes/lestiu-es-teu
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
APPAjuntaments
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance