L'edat ideal per gaudir de PortAventura amb nens: Consells i experiències familiars amb nens

L'edat ideal per gaudir de PortAventura amb nens: Consells i experiències familiars

Parcs d'aventura a Vila-seca amb nens

Un món d'emocions i sorpreses per a totes les edats

Vila-seca

PortAventura World és un destí imprescindible per a les famílies que busquen aventures emocionants i moments inoblidables. Amb una ubicació privilegiada a la Costa Daurada de Catalunya, a prop de Salou i a poca distància de Barcelona, aquest parc temàtic és conegut per oferir una àmplia varietat d'atraccions i entreteniment per a totes les edats.

Amb les seves sis àrees temàtiques distintes, PortAventura World transporta els visitants a móns de fantasia i diversió. Des del emocionant parc d'atraccions PortAventura Park, amb les seves muntanyes russes vertiginoses i atraccions familiars, fins al parc aquàtic Costa Caribe Aquatic Park, on es pot gaudir de tobogans d'aigua i piscines refrescants, hi ha alguna cosa per a tots els gustos.

A més de les emocionants atraccions, PortAventura World ofereix espectacles en viu, desfilades colorides i trobades amb els personatges favorits dels nens, com ara Woody Woodpecker i Bugs Bunny. Els visitants també poden gaudir d'una deliciosa gastronomia als nombrosos restaurants i cafeteries del parc, que ofereixen una àmplia varietat d'opcions per satisfer tots els paladars.

Per aquells que desitgin allargar la seva estada, PortAventura World compta amb diversos hotels temàtics que ofereixen comoditats de primera classe i accés exclusiu al parc. Des d'hotels inspirats en la cultura del Far West fins a resorts de luxe al costat del mar, hi ha opcions per a tots els pressupostos i preferències.

Els nadons, a Sésamo Aventura

Aquesta és la part de PortAventura World que està especialment pensada pels més petits: SésamoAventura.
Aquí, els nens podran gaudir d'atraccions perfectes per als que encara no arriben a l'alçada d'un metre. A més, podran trobar-se amb els seus personatges preferits del Barri Sèsamo!

Mission Street: Ajuda al Coco a resoldre una missió súper secreta en un recorregut ple d'emoció.
Waikiki: Cadires voladores per als més valents que no tenen por de les alçades ni de les voltes!
La Granja d'Elmo: Un passeig en tractor per la granja on viuen l’Elmo i els seus amics els animals.
L'Hort Encantat: Un munt de tobogans per fer nous amics i passar-ho genial.
El Salt de Blas: Una atracció de caiguda lliure per als més atrevits, on triar a quina altura vols deixar-te caure.
Estació de SésamoAventura: Tot a punt per viure una nova aventura? Puja al tren i descobreix monuments increïbles del món!
Els nadons, a Sésamo Aventura

Al Far West, atraccions per als vaquers més petits

Una bona manera és començar el viatge al pintoresc poble pesquer de Mediterrània i dirigir-se cap a l'Estació del Nord, on una antiga locomotora us espera per portar-vos cap al Far West. Mentre us desplaceu, podreu admirar les magnífiques vistes i descobrir els racons més secrets de PortAventura World.

I ara, ja esteu al Far West! Aquest poble inspirat en la cultura nord-americana ofereix tres atraccions pensades especialment pels petits cowboys:

Buffalo Rodeo: Una pista circular d'autos de xoc adaptada per als nens, on l'objectiu és domar i conduir el teu propi búfal.
Tomahawk: Una muntanya russa infantil amb pujades i baixades, només per als vaquers més valents. Requisit d'alçada mínima: 1,05 m.
Carousel: Els clàssics cavallets del Far West són una de les atraccions preferides pels nens, ideals per gaudir amb tota la família.

A la Polynesia, aventures en canoes per a tota al família

Ens traiem les botes de vaquer i continuem la nostra aventura a la selva tropical de la Polinèsia Francesa, on es troba Canoes, una atracció amb què els nens podran recórrer en canoa tots els llacs i rius del món de la Polynesia. Palmeres, arbustos, pujades i baixades que els faran sentir com uns veritables aventurers.

Les atraccions més familiars de la Xina

Prepareu-vos per a una aventura oriental emocionant! En aquesta terra inspirada en la Xina colonial, hi trobareu restaurants fantàstics, atraccions divertides per als nens i fins i tot una zona de jocs infantils.

Zona Infantil: Tobogans, gronxadors, ponts, xarxes i jocs inspirats en criatures màgiques que faran les delícies dels més petits.
Tea Cups: Gires les tasses de porcellana gegants tan ràpid com puguis! Quantes més voltes, més rialles i diversió!
Angkor: Navega per la jungla en una aventura aquàtica, disparant a tots els obstacles amb una pistola d’aigua. Alguna cosa més emocionant que això?

Méxic i les atraccions més familiars

Gaudeix de la seva deliciosa gastronomia, balla al ritme dels mariachis i submergeix-te en les seves atraccions més emocionants.

Armadillos Amics: Passeja entre la vegetació de Mèxic PortAventura a bord d'un armadillo amigable. Una experiència relaxant per a tota la família.
Els Cavallets Saltarins: Prepara't per un passeig a cavall ple de rialles! Els més petits hauran de superar obstacles a un ritme moderat.
Méxic i les atraccions més familiars

Què vol dir anar a PortAventura amb nens?

PortAventura amb nens és una experiència totalment diferent. Aquí, el ritme és un altre, més pausat, més ple d'emoció infantil.

Pujarem a atraccions pensades per a ells, sentirem les seves rialles contagioses i els seus crits d'alegria en cada gir i cada descens. I bàsicament, passarem tot el dia a SésamoAventura. És una experiència que no es pot comparar amb anar al parc només amb adults. És una altra manera de viure l'emoció de PortAventura.

Halloween, la millor època per anar a PortAventura

Halloween a PortAventura és una experiència màgica i emocionant per gaudir en família. Durant aquesta temporada especial, el parc es transforma en un món ple de misteri, diversió i sotragades per a totes les edats.

Els visitants poden submergir-se en decoracions temàtiques esgarrifoses, participar en espectacles emocionants de terror i gaudir d'atraccions especialment adaptades per a l'ocasió. Des de trobades amb personatges terrorífics fins a desfilades colorides, hi ha activitats per a tots els gustos i nivells de valentia.

Els més petits poden explorar àrees segures i divertides plenes de màgia i fantasia, mentre que els més valents poden endinsar-se en laberints terrorífics i viure experiències esgarrifoses. A més, durant Halloween, el parc ofereix una àmplia varietat d'esdeveniments especials, com espectacles nocturns i festes temàtiques, que fan que la visita sigui encara més emocionant.

Segons la nostra experiència, Halloween és la millor època per visitar PortAventura en família i viure moments inoblidables junts en un ambient únic i ple de sorpreses.
Halloween, la millor època per anar a PortAventura
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
https://xanascat.gencat.cat/ca/programes/lestiu-es-teu
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://mogent.maristes.cat/ca/noticies/cabaret-circ-los

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance