Cala Fonda - Waikiki, a Tarragona amb nens

Cala Fonda - Waikiki, a Tarragona

Platges a Tarragona ciutat amb nens

Una platja enmig del paradís

Tarragona ciutat

La cala Fonda o popularment coneguda com la Waikiki, en honor, diuen, a les millors platges de l'illa de Hawai, és, sens dubte, la més espectacular de Tarragona. Una platja paradisiaca en tota regla i que us proposem que visiteu i que en gaudiu en família, perquè tindreu la sensació que esteu en un altre continent.

Un ritual que s'acostuma a fer a la Waikiki i que us recomanem que feu amb els nens consisteix a cobrir-se tot el cos amb el fang que podreu agafar dels penya-segats. Un cop 'enfangats', ens assecarem i després cap a l'aigua! Diuen que té propietats medicinals, i si no en té, l'estona que passarem serà molt divertida!  
Això, sí, ja us avisem que està allunyada del centre i que per arribar-hi caldrà fer un passeig d'uns 15 o 20 minuts pels corriols i senders del Bosc de la Marquesa, un espai natural verd i frondós, enmig del camí de ronda, i durant el qual tindrem unes vistes espectaculars del litoral tarragoní.

L'accés fins a la platja es fa des del Bosc de la Marquesa, per un camí que ens farà baixar fins a peu de platja. Si hi aneu amb nens i nenes petites, aneu amb compte. No és perillós, però sí us recomanem que s'agafin de la mà. La recompensa a l'esforç val molt la pena perquè ens trobarem una cala amb penya-segats, envoltada de pins i vegetació i poc molt concorreguda.

Per arribar-hi, cal anar fins a la urbanització de La Móra, situada a uns 10 km del centre de Tarragona, i a la qual s'hi accedeix per l'antiga N-340 en direcció a Altafulla. Arribareu a una rotonda i ja us indicarà la urbanització de la Móra. Allí hi podreu deixar el cotxe i després heu de caminar fins a l'entrada del Bosc de la Marquesa, al costat dun càmping.  Un cop dins del bosc, trobareu diferents itineraris, però sempre haureu de caminar deixant el mar a mà esquerra. Us recomanem que us emporteu el mínim per no haver de suportar massa pes, i per si els nens i nenes no volen caminar.

Aquesta platja no té cap servei i no és accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Per dinar, trobareu un restaurant just davant de la platja de la Mora.
https://urldefense.com/v3/__https:/www.ccma.cat/tv3/sx3/projecte-beta/?ext=XT_INTE_F1_SX3_CE56_SUPERCAMPUS__;!!IHJ3XrWN4X8!N7l92cG9Hi1i-ToG47bCSs11evt5fUJlY6W1WNoZDJ_8El1ccaTsxjp3lztjBHtILKwm2-cU4MvNOuBPuD6UtXpbR9s$
https://www.palauplegamans.cat/pl17/actualitat/noticies/id4767/palau-solita-i-plegamans-mes-medieval-que-mai.htm
https://tarracoviva.com/?utm_source=baner&utm_medium=EscapadaAmbNens&utm_campaign=TarracoViva
https://www.festadelmercat.cat/

Com arribar

https://cultura.gencat.cat/ca/temes/museus/dia_internacional_dels_museus/
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
https://www.balaguer.cat/agenda/
https://xalaro.cat/
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance