El Serrallo amb nens

El Serrallo

Visites amb encant a Tarragona ciutat amb nens

foto: porttarragona.cat

L'ànima marinera

Tarragona ciutat

El barri del Port té molta personalitat, amb l'olor de mar, els restaurants i el record de les feines antigues i el dinamisme de les que es mantenen.

L'ànima marinera de la ciutat de Tarragona és ben visible al Serrallo. El barri del Port té una personalitat molt marcada, que ja es pot comprovar només d'accedir-hi passant pel pont sota la via del tren, amb un blau cridaner i les lletres amb el nom del barri, i admirant el gran mural, en una de les primeres façanes que veureu, en homenatge a la dona remendadora, un dels oficis desapareguts lligats al barri.

A partir d'aquí, passegeu per la façana marítima, ja sigui arran de mar, a tocar de les barques dels pescadors, o a prop de la filera de cases del carrer Trafalgar, on hi ha alguns dels molts restaurants que atrauen tanta gent al barri i que són una opció més que recomanable per menjar o picar alguna cosa.

El renovat Pòsit, la llotja, on cada dia se subhasta el peix, i l'església de Sant Pere són alguns dels edificis emblemàtics del barri. Podeu complementar la visita al Serrallo caminant pel Moll de Costa, on hi ha els tinglados, antics magatzems portuaris reconvertits en equipaments diversos, sobretot culturals i socials, i xafardejant els luxosos i immensos iots que acostumen a estar ancorats al Port Tàrraco.

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info