Un mosaic ben mediterrani amb nens

Un mosaic ben mediterrani

Excursions a peu a Salomó amb nens

Itinerari saludable

Salomó

Pinedes, camps de cultiu de secà i construccions de pedra seca en un recorregut agradable i divers a l'entorn de Salomó.

Itinerari agradable i sense pèrdua, ja que està molt ben senyalitzat. Se surt del peu de la carretera T-204 al seu pas per Salomó, just al costat del pont sobre el barranc que travessa el poble. Allí veureu el planell explicatiu de la ruta, que fareu seguint sempre les indicacions. És relativament curta i amb poc desnivell, de manera que la canalla mínimament avesada a caminar la farà sense problemes.

Passareu per un autèntic mosaic agroforestal, amb zones de pinedes de pi blanc amb sotabosc de màquina i brolla, que es combina harmoniosament amb zones agrícoles de secà, sobretot vinyes, ametllers, oliveres i garrofers. Gaudireu, per tant, d'un paisatge plenament mediterrani. No només hi ha patrimoni natural, ja que també anireu observant diverses construccions de pedra seca, també típiques del territori, com ara barraques i murs, entre d'altres. De fet, durant el recorregut anireu trobant informació sobre aquestes construccions, sobre la fauna i sobre la flora associada a aquest entorn.

La ruta

Baixa

Dificultat

5,2 Km's

Distància

Si

Ruta circular

Com arribar

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info