Terra Blanc de Vilabella amb nens

Terra Blanc de Vilabella

Escapada de pícnic a Vilabella amb nens

foto: escapadaambnens.com

Barbacoa sense ombra

Vilabella

Vilabella és un bonic poble de l’Alt Camp que es troba a la dreta del riu Gaià. El seu entorn és ideal per gaudir de la natura i fer diferents excursions. Precisament, abans o després d’aquestes rutes us podeu parar a dinar al Terra Blanc, una àrea de pícnic força desconeguda pel gran públic. 

Terra Blanc està situat a les afores de Vilabella i es troba dalt d’un turonet, per tant, les visites des d’aquí són espectaculars. Podreu gaudir d’una barbacoa amb vistes a Vilabella, què més podem demanar? La proposta seria perfecte si l’espai tingués una mica més d’ombra, caldrà doncs esperar que les moreres creixin una mica. D'altra banda, just en aquesta zona de pícnic hi ha un gran dipòsit d'aigua. 

Hi trobareu unes sis o set taules de fusta amb bancs, les típiques, amb capacitat per a vuit o deu persones. Alguna barcaoa està en mal estat, obra dels incívics i d’aquells que no saben anar a la muntanya. Recordeu que no hi ha ombra.
Terra Blanc de Vilabella | Terra Blanc, Vilabella. Foto: ESCAPADAAMBNENS.COMTerra Blanc, Vilabella. Foto: ESCAPADAAMBNENS.COM
Terra Blanc de Vilabella | Terra Blanc, Vilabella. Foto: ESCAPADAAMBNENS.COM | Terra Blanc, Vilabella. Foto: ESCAPADAAMBNENS.COMTerra Blanc, Vilabella. Foto: ESCAPADAAMBNENS.COM

Serveis

Lavabos públics
Aparc. gratuït
Zona de pícnic
Zona de jocs

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info