L'Abadia de Santes Creus, una casa de turisme rural ideal per famílies i amics amb nens

L'Abadia de Santes Creus, una casa de turisme rural amb capacitat per a 11 persones situada al bell mig del recinte patrimonial de Santes Creus

a Aiguamúrcia amb nens

Un allotjament de turisme rural de tres plantes, construït al segle XVIII, amb un jardí de 3.000 m2 i amb piscina

Aiguamúrcia

https://www.labadiasantescreus.com

Us ve de gust passar uns dies en família o amb amics en una casa històrica, gran i espaiosa, en un entorn únic i singular, i allunyada de les aglomeracions?

Us presentem la Casa Rural l'Abadia de Santes Creus, un allotjament situat al bel mig del recinte patrimonial de Santes Creus, que us farà desconnectar des del moment en que entrareu a la casa i que us permetrà conèixer i gaudir d'un entorn meravellós d'una manera pausada i lenta.

Hi trobareu una casa amb un jardí espectacular, amb fonts, una bassa convertida en piscina, molts espais per al relax i per a la tranquil·litat i d'altres perquè els nostres fills i filles juguin.

L'Abadia de Santes Creus és més que una casa rural; és una porta oberta a la història, la cultura, la natura i la gastronomia de la regió.
La combinació de confort, entorn privilegiat i autèntica hospitalitat converteixen aquest allotjament en una opció ideal per a una escapada inoblidable. Ja sigui per a una escapada romàntica, unes vacances en família o una retirada personal, l'Abadia de Santes Creus ofereix tot el necessari per a una estada perfecta.

La casa està a 67 km de Barcelona i a 30 km de Tarragona.

Des d'Escapadaambnens us donem 5 raons per les quals l'opció d'allotjar-se a l'Abadia de Santes Creus és original i molt encertada!

1Allotjament comfortable, ampli, lluminós i amb molt encant

La casa rural ofereix unes instal·lacions acollidores i plenes d'encant. Amb tres plantes i un total de 420 metres quadrats, la casa té capacitat per a 11 persones. Disposa de 6 habitacions, 5 banys i 1 aseo, per garantir el confort de tots els hostes. Les tres sales d'estar, una d'elles de múltiples de 41 m2 i les altres dues de 26 m2, ofereixen espais amplis i acollidors per al relax.

A més, a la sala d'estar principal, trobareu un piano que us convidarà a tocar melodies mentre la resta de la família gaudeix d'una tarda alegre. Això, sí, si hi ha algú que el sap tocar!

També hi ha una gran selecció de llibres, catàlegs, novel·les i jocs de taula per entretenir-se i descobrir l'entorn. També hi ha wifi i calefacció a tota la casa.

I quan arribi l'hora de relaxar-se i compartir moments únics, la cuina serà el vostre millor aliat! Amplíssima i acollidora, disposa d'una gran taula amb capacitat per a 10 persones. Aquí podreu cuinar i xerrar de manera relaxada amb els vostres fills o amics, mentre prepareu delicioses receptes per a tota la família. Amb la cuina de L'Abadia de Santes Creus, convertireu els àpats en autèntiques experiències gastronòmiques plenes de rialles i bons records. Bon profit!
<span>1</span>Allotjament comfortable, ampli, lluminós i amb molt encant | ESCAPADAAMBNENS.COMESCAPADAAMBNENS.COM
<span>1</span>Allotjament comfortable, ampli, lluminós i amb molt encant | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COMESCAPADAAMBNENS.COM
<span>1</span>Allotjament comfortable, ampli, lluminós i amb molt encant | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COMESCAPADAAMBNENS.COM
<span>1</span>Allotjament comfortable, ampli, lluminós i amb molt encant | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COMESCAPADAAMBNENS.COM

2 Viurem en una casa construïda a mitjan segle XVIII i concebuda com a residència per als monjos jubilats

La casa rural L'Abadia de Santes Creus es troba ubicada dins del cor del conjunt monumental del Reial Monestir de Santes Creus, un dels tres monestirs de la Ruta del Cister, juntament amb el Monestir de Poblet i el Monestir de Vallbona de les Monges. 

La casa, bastida a mitjan segle XVIII, va ser concebuda amb la finalitat de servir com a residència per als monjos jubilats de Santes Creus, amb un clar objectiu de promoure un estil de vida contemplatiu, senzill i auster entre els seus residents.

Aquesta intenció es reflecteix en diversos aspectes de la seva construcció: les seves proporcions són discretes i mai excessives, i totes les seves estances tenen una altura que evita la sensació d'opressió i alhora proporciona una gran sensació s'espai.

Aquesta ubicació privilegiada permet a les famílies submergir-se en la història i amplia el desig de visitar el monestir, que data del segle XII, i de passejar pels seus claustres, l'església i els jardins, per tal de submergir-se en un passat ple de serenitat i espiritualitat.
<span>2</span> Viurem en una casa construïda a mitjan segle XVIII i concebuda com a residència per als monjos jubilats | ESCAPADAAMBNENS.COMESCAPADAAMBNENS.COM
<span>2</span> Viurem en una casa construïda a mitjan segle XVIII i concebuda com a residència per als monjos jubilats | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COMESCAPADAAMBNENS.COM

3Amb un jardí de 3.000 m2, amb piscina, una font i una gran zona de barbacoa

Un dels molts punts forts de L'Abadia de Santes Creus és el seu impressionant jardí, amb més de 3.000 metres quadrats. Aquest espai verd i generós és perfecte per a famílies. Al jardí hi ha una carpa coberta, ideal per esmorzar, dinar o sopar a l'aire lliure, o simplement per prendre la fresca durant la nit o al capvespre.

A més, una antiga bassa convertida en piscina és un lloc encantador per refrescar-se, i una font al mig del jardí on els nens podran jugar a comptar els peixos.

El jardí està ple de desenes de plantes, arbres i arbustos, amb una figuera impressionant i majestuosa que destaca en el camí cap a la piscina. També hi ha una zona de barbacoa accessible des de la cuina, perfecta per gaudir de menjars familiars. Al costat de la barbacoa, uns safareigs antics afegeixen un toc d'autenticitat.

Un altre encant del jardí és que comparteix mur amb l'església del monestir, oferint un ambient de relaxació i pau inigualable. Aquest espai és ideal per als nens, que poden jugar a l'aire lliure al que vulguin: a l'escondite, a futbol, a cavallers i princeses, i molt més.
<span>3</span>Amb un jardí de 3.000 m2, amb piscina, una font i una gran zona de barbacoa | ESCAPADAAMBNENS.COMESCAPADAAMBNENS.COM
<span>3</span>Amb un jardí de 3.000 m2, amb piscina, una font i una gran zona de barbacoa | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COMESCAPADAAMBNENS.COM
<span>3</span>Amb un jardí de 3.000 m2, amb piscina, una font i una gran zona de barbacoa | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COMESCAPADAAMBNENS.COM
<span>3</span>Amb un jardí de 3.000 m2, amb piscina, una font i una gran zona de barbacoa | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COM

4Punt de partida perfecte per a visitar el Monestir de Santes Creus i per fer excursions i activitats en família

L'Abadia de Santes Creus és el lloc perfecte per a les famílies que busquen emocions a la natura. Envoltada de paisatges impressionants, ofereix una àmplia gamma d'activitats a l'aire lliure per a petits i grans. Des de rutes de senderisme adaptades a tots els nivells fins a emocionants passejades en bicicleta pels voltants, hi ha diversió garantida per a tota la família.

A part de fer una visita al monestir de Santes Creus (nosaltres us recomanem fer una visita guiada), l'Abadia de Santes Creus és punt de partida ideal per a excursions i activitats al voltant.

Per exemple, podeu fer una ruta des d'Aiguamurcia fins a Vila-rodona creuant ponts i passarel·les per damunt del riu Gaià, explorar les rutes en bicicleta locals, passejar per l'albereda de Santes Creus  i dinar-hi de pícnic, o fer l'itinerari saludable al voltant del conjunt monumental de Santes Creus.

I a la casa també podeu descansar tranquil·lament, o sortir i seure als peus de la porta de l'església, tot contemplant l'entorn i deixant-vos captivar per la bellesa del paisatge.

Altres excursions que estan a prop de l'Abadia de Santes Creus és visitar el santuari de la Mare de Deú de Montserrat de Montferri, resseguir el camí fluvial del riu Gaià al seu pas pel Pont d'Armentera, fer la ruta de la Capona al Pla de Santa Maria per conèixer les construccions de pedra seca de l'entorn, o anar al parc de Mazinger Z a la urbanització Mas de la Plata, al terme de Cabra del Camp. Tots aquests plans estan a poc més de quinze minuts en cotxe.
<span>4</span>Punt de partida perfecte per a visitar el Monestir de Santes Creus i per fer excursions i activitats en família | ESCAPADAAMBNENS.COMESCAPADAAMBNENS.COM
<span>4</span>Punt de partida perfecte per a visitar el Monestir de Santes Creus i per fer excursions i activitats en família | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COMESCAPADAAMBNENS.COM
<span>4</span>Punt de partida perfecte per a visitar el Monestir de Santes Creus i per fer excursions i activitats en família | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COMESCAPADAAMBNENS.COM
<span>4</span>Punt de partida perfecte per a visitar el Monestir de Santes Creus i per fer excursions i activitats en família | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COMESCAPADAAMBNENS.COM
<span>4</span>Punt de partida perfecte per a visitar el Monestir de Santes Creus i per fer excursions i activitats en família | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COMESCAPADAAMBNENS.COM

5Una casa amb una atmosfera de calma i relax

L'Abadia de Santes Creus és un autèntic refugi de calma, relax i tranquil·litat. Des del primer moment que arribes, sentiràs com el temps transcorre més lentament, permetent-te desconnectar completament del ritme frenètic de la ciutat i de les preocupacions laborals.

L'ambient que es respira aquí és únic, amb una gran sensació d'espai tant dins de la casa com a l'exterior. Quan surts a la plaça davant de l'església, et reben el silenci i la serenitat. La plaça, ampla i oberta, és perfecta per als més petits, que poden jugar amb llibertat i seguretat, mentre els adults gaudeixen d'una pausa de pau.

Aquest allotjament és ideal per frenar l'estrès i gaudir de moments de desconnexió autèntics. La ubicació de la casa en un entorn rural i poc transitat garanteix una pau i tranquil·litat difícils de trobar en altres llocs. 
<span>5</span>Una casa amb una atmosfera de calma i relax | ESCAPADAAMBNENS.COMESCAPADAAMBNENS.COM
<span>5</span>Una casa amb una atmosfera de calma i relax | ESCAPADAAMBNENS.COM | ESCAPADAAMBNENS.COMESCAPADAAMBNENS.COM

Informació pràctica

Preus

Consultar la web

Adreça: Plaça Jaume el Just, núm. 2 cp. 43815
Santes Creus, Aiguamúrcia (Tarragona)
Telèfon: 659580077 / 617 299 046
Mail: abadiasantescreus@gmail.com
https://hospitalet-valldellors.cat/ca/planifica-el-teu-viatge/activitats/coneixer-el-pas-de-saint-exupery-per-l2019hospitalet-de-l2019infant-1
https://elmorell.cat/wp-content/uploads/2024/07/Programa_FM_El-Morell_2024_V05-1.pdf
https://cambrils-turisme.com/en-familia/
https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/agenda-activitats

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

https://www.zoobarcelona.cat/?utm_source=digital&utm_medium=banner_300x300&utm_campaign=viuelzoo&utm_id=estiu2024&utm_content=escapada-amb-nens
https://cultura.gencat.cat/
https://www.goetten.es/
circdelacultura
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance