Un passeig entre gira-sols i camps d'arròs a Torroella de Montgrí amb nens

Un passeig entre gira-sols i camps d'arròs a Torroella de Montgrí

Excursions a peu a Torroella de Montgrí amb nens

Els altres encants naturals de la Costa Brava

Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí és un municipi del Baix Empordà que també inclou el nucli de l'Estartit, un antic poble de pescadors que actualment és una de les destinacions turístiques més importants de la Costa Brava.

A Torroella de Montgrí trobareu una oferta interessant amb propostes ideals per fer en família durant tot l'any. Si visiteu aquest municipi a l'estiu i us agrada anar a la platja, aquí trobareu la platja de la Fonollera.

A pocs quilòmetres de distància conviuen en harmonia paisatges tan diversos com el del singular massís calcari del Montgrí o les reconegudes illes Medes; passant per les dunes continentals i litorals, les zones de maresmes i aiguamolls, i la fèrtil plana agrícola.
Un passeig entre gira-sols i camps d'arròs a Torroella de Montgrí
Els altres encants naturals de la Costa Brava

A principis de juliol podeu fer una passejada curta i molt bonica entre gira-sols i camps d'arròs seguint el carril bici. Deixem el cotxe al final de la carretera de Mas de Pinell, al voltant del càmping del Delfín Verde. Des d'aquí ja veiem el carril bici que avança paral·lel a la carretera. El camí està ben delimitat i protegit, per tant, es pot circular en bicicleta amb tota seguretat. Primer ens trobem els camps d'arròs i la seva verdor ens meravella. Després dels camps d'arròs trobem un altre espectacle natural, els camps de gira-sols. És inevitable aturar-se un moment per fer fotografies. Aquest passeig es pot fer caminant o en bicicleta. És una ruta ideal per fer en família.

Entre els camps d'arròs i els gira-sols trobareu una desviació cap a la platja de Pals, que també es pot fer en bicicleta o caminant (uns 3,5 km). Nosaltres vam seguir fins als camps de gira-sols, i després vam girar fins a arribar al cotxe. Aquest recorregut, completament planer, és d'uns 4 km aproximadament.

La ruta

Verificada

Ruta verificada

Baixa

Dificultat

4,0 Km's

Distància

2 hores

Temps aprox.
https://www.turismebaixllobregat.com/ca/cupons
https://www.zoobarcelona.cat/?utm_source=digital&utm_medium=banner_300x300&utm_campaign=viuelzoo&utm_id=estiu2024&utm_content=escapada-amb-nens
https://urldefense.com/v3/__https:/www.ccma.cat/tv3/sx3/projecte-beta/?ext=XT_INTE_F1_SX3_CE56_SUPERCAMPUS__;!!IHJ3XrWN4X8!N7l92cG9Hi1i-ToG47bCSs11evt5fUJlY6W1WNoZDJ_8El1ccaTsxjp3lztjBHtILKwm2-cU4MvNOuBPuD6UtXpbR9s$
https://www.castelletilagornal.cat/visita-castellet-i-la-gornal/festes-i-tradicions/castellet-medieval.html

Com arribar

https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://www.minibloc.es/cat/campus
https://mogent.maristes.cat/ca
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance