Volta a l'estany de Graugés amb nens

Una volta al llac de Graugés, al Berguedà

Excursions a peu a Avià amb nens

Un petit oasis on es pot pescar i anar amb barca

Avià

Si busqueu un passeig agradable al voltant d'un estany sense gens de dificultat i a qualsevol època de l'any podeu anar fins a Avià i fer una volta a l'estany de Graugés. Aquí hi trobareu un petit oasi amb bones vistes a la comarca del Berguedà. Una excursió fàcil i curta d'uns 3 Km.

Escapar-vos fins a l'estany de Graugés és una bona proposta per fer amb nens i nenes. Aquí també hi descobrireu diferents espècies d'animals, principalment ànecs. Fins i tot està permesa la pesca, sempre que es disposi de l'autorització corresponent que es pot obtenir a les oficines de l'Ajuntament d'Avià. I això no és tot, també podreu anar amb barca, passejar al voltant del llac, anar amb bicicleta o a cavall pel voltant de l'estany.
Una volta al llac de Graugés, al Berguedà
El llac és artificial i té unes sis hectàrees d'extensió. Al seu entorn es van plantar diferents espècies de plantes i d'arbres que podreu anar veient al llarg del recorregut. A l'estiu és un espai fresc, a la tardor una catifa de fulles amb els colors tan típics d'aquesta estació, a l'hivern fins i tot podeu arribar a veure el llac glaçat i a la primavera un esclat de vegetació.

El municipi d'Avià, es troba a pocs kilòmetres de Berga, i convida a perdre's pels carrers del nucli històric, lleugerament aturonat, i a passejar pel carrer Vell.

On aparcar

Es pot arribar amb cotxe fins a l'entrada del nucli de Graugés. Hi ha una esplanada on aparcar i començar aquí la volta. Just a l'esplanada hi ha un petit llac amb ànecs i seguint el camí arribarem al llac de Graugés

La ruta

Baixa

Dificultat

3,0 Km's

Distància

2 hores

Temps aprox.

Si

Ruta circular

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info