Balloon Museum: Diversió i Art Inflable amb nens

Balloon Museum a Barcelona: Una exposició inmersiva amb globos per nens i famílies

Visites a museus a Barcelona ciutat amb nens

Explora l'Art Contemporani amb nens d'una manera divertida al Balloon Museum

Barcelona ciutat

"Descobreix Balloon Museum, una experiència única per a tota la família! Aquest museu ha estat creat per un equip de curadors especialitzats en art contemporani que incorpora l'aire com a element distintiu a les seves obres. Submergeix-te en instal·lacions a gran escala amb formes sorprenents, on la interacció amb l'espectador és fonamental. Aquí, l'art no és estàtic, sinó que està dissenyat per tocar, experimentar i compartir, creant una experiència innovadora i socialment enriquidora.

El Balloon Museum arribarà aviat a Barcelona amb una exposició immersiva que et sorprendrà. Descobreix un món ple de globus i aventura, perfecte per a tota la família. Amb projeccions interactives, instal·lacions impressionants i activitats emocionants, aquesta exposició et portarà a un viatge inoblidable. Segueix-nos per estar al corrent de les novetats i no et perdis aquesta oportunitat única de viure una experiència màgica.
Balloon Museum a Barcelona: Una exposició inmersiva amb globos per nens i famílies
Aquest enfocament no convencional de l'art fascina i intriga tant a nens com a adults, així com a entusiastes i curiosos per igual. Balloon Museum està contribuint a establir l'Art Inflable com un dels moviments Pop més aclamats del món. Uneix-te a nosaltres en un emocionant viatge a través de l'art inflable, on cada obra explica una història i cada visita és una aventura per a tota la família. No et perdis l'oportunitat d'explorar aquest fascinant món de creativitat i diversió a Balloon Museum!"
Balloon Museum a Barcelona: Una exposició inmersiva amb globos per nens i famílies
L'exposició comptarà amb obres d'art creades per 15 artistes diversos, cadascun aportant la seva pròpia visió única al món de l'art inflable. Podràs meravellar-te amb grans instal·lacions i escultures inflables, on l'aire es converteix en el protagonista principal de la creació. Des de peces colorides i abstractes que desafien la gravetat fins a estructures imponents que transformen l'espai, cada obra et submergirà en un univers de creativitat i meravella. Prepara't per explorar un món on la imaginació pren vida amb l'ajuda de l'aire, i on cada obra és una invitació a somiar i deixar-se portar per la màgia de l'art inflable.

També et pot interessar...
T'agraden els museus?
Doncs aquí trobareu 15 dels millors museus de Barcelona per visitar en família i fer volar la imaginació. 
Aquests museus ofereixen exposicions interactives, activitats pràctiques i programes especialment dissenyats per involucrar tota la família en la visita i aconseguir viure tota una experiència. Aquests museus solen tenir àrees de descans i opcions de restauració perquè les famílies puguin relaxar-se i recarregar energies durant la seva visita.

Informació pràctica

https://mogent.maristes.cat/ca/noticies/cabaret-circ-los
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://www.monnaturadelta.com/ca/visites-i-activitats/la-festa-dels-menuts/?utm_source=escapadaambnens&utm_medium=banner&utm_campaign=festamenutsdelta
https://visit.calafell.cat/family-weekend/

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

https://xanascat.gencat.cat/ca/programes/lestiu-es-teu
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
https://costabrava.org/que-fer/turisme-familiar/
APPAjuntaments
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance