Joc de pistes El Bisbe Oliba i el manuscrit perdut amb nens

Joc de pistes El Bisbe Oliba i el manuscrit perdut, a Vic

Visites al patrimoni a Vic amb nens

Descobrim el centre històric de Vic d'una manera lúdica i divertida

Vic

Descobreix Vic amb "El Bisbe Oliba i el manuscrit perdut"

El bisbe Oliba ha perdut un document molt important per signar els acords de Pau i Treva i algú l'ha portat a l'oficina de Turisme. Ens podeu ajudar a tornar-li? Per fer-ho, haureu de passar una sèrie de proves que us proposem en un llibret i les escultures del centre històric us hi ajudaran.

Però aneu amb compte,  perquè n'hi ha alguna que us vol enredar !

Participeu en una aventura única pel cor de Vic amb el joc de pistes "El Bisbe Oliba i el manuscrit perdut". Aquesta experiència fascinant està dissenyada per a famílies amb nens d'entre 6 i 12 anys, amb ganes d'explorar la història i els secrets d'aquesta ciutat mil·lenària d'una manera divertida i educativa.

Què és i com funciona

El Bisbe Oliba i el manuscrit perdut" és un joc de pistes interactiu que us porta a recórrer els indrets més emblemàtics de Vic, tot seguint les passes del Bisbe Oliba, una figura clau en la història de Catalunya.

El repte comença quan a l'oficina de Turisme us informen que algú els ha portat un manuscrit que han trobat al carrer i que porta la signatura d'Oliba. La vostra missió és trobar-lo per tornar-lo al seu propietari utilitzant pistes i revelant enigmes que us ajudaran a conèixer més la ciutat de Vic.

Al començar, se us proporcionarà un llibret de pistes, que podreu obtenir a l'oficina de turisme per només 2 euros. Aquest llibret us guiarà a través del recorregut amb el mapa inclòs, i cada localització us oferirà una peça del puzle per ajudar-vos a retornar el manuscrit al bisbe. El joc està pensat per a realitzar-se en grup, idealment amb famílies o amics

Per a qui és?

Aquest joc és perfecte per a famílies amb nens entre 6 i 12 anys, grups escolars i qualsevol que tingui interès en la història i les aventures de descoberta. Les activitats estan dissenyades per ser accessibles per a participants de totes les edats, garantint que tant adults com nens puguin gaudir de l'experiència al màxim.

Una manera divertida i saludable d'aprendre història

Explorar Vic a través d'aquest joc de pistes no només és una forma d'aprendre sobre la història, sinó que també permet gaudir d'un dia ple d'activitat física, resolució de problemes i diversió en família. És una manera excepcional de connectar amb el passat de la ciutat, estimular la curiositat i crear records inoblidables.
Animeu-vos a descobrir els secrets de Vic amb "El Bisbe Oliba i el manuscrit perdut". Prepareu-vos per una jornada plena d'aventures, cultura i diversió!

Informació pràctica

Preus

2 euros per cada llibret
https://xalaro.cat/
https://urldefense.com/v3/__https:/www.ccma.cat/tv3/sx3/projecte-beta/?ext=XT_INTE_F1_SX3_CE56_SUPERCAMPUS__;!!IHJ3XrWN4X8!N7l92cG9Hi1i-ToG47bCSs11evt5fUJlY6W1WNoZDJ_8El1ccaTsxjp3lztjBHtILKwm2-cU4MvNOuBPuD6UtXpbR9s$
https://tarracoviva.com/?utm_source=baner&utm_medium=EscapadaAmbNens&utm_campaign=TarracoViva
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

https://www.mitjoriudebitlles.com/
https://urldefense.com/v3/__https:/filmoteca.cat/web/ca/cicle/filmoxica__;!!IHJ3XrWN4X8!M2JtmnjUbDlDhp9z1UtC8ooqZGcsyK22d6HPaDmdL307mj27skJmGk6Pu1ZeMbaWV-7F0hPvnEGh5eDb2B9AmnDyjXmUFzIKBh3W$
https://www.balaguer.cat/agenda/
https://www.turismebaixllobregat.com/ca/cupons
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance