Camí dels enamorats amb nens

Camí dels enamorats

Excursions a peu a Puigcerdà amb nens

puigcerdaturisme.cat

Una ruta per estar 'in love' amb la Cerdanya

Puigcerdà

Recorregut planer, verd i envoltat d'arbres que resulta ideal per fer amb nens i que us recomanem si us escapeu fins a Puigcerdà. És un itinerari molt freqüentat per la gent del municipi, durant el qual gaudirem d'unes bones vistes de la comarca.

Comença l'aventura
La ruta és circular i té 4,33 quilòmetres. Es pot fer tranquilament en menys d’una hora. L’itinerari és urbà amb trams asfaltats i d’altres de terra. Podreu distingir entre itineraris quan trobeu senyals estratègics en el vial. Tal com hem comentat, la nostra ruta és la blava.

Iniciem l’itinerari en el passeig Pere Borrell davant de l’escola Alfons I, on trobem unes quantes senyals en un pal de la llum. Continuem per l’avinguda Schierbeck. Creuem l’avinguda Schierbeck pel pas de peatons, tot seguint els senyals indicatius de l’itinerari.

Ens trobem a l’altra vorera i seguim. El recorregut és pràcticament pla. Continuem per la mateixa vorera per l’avinguda Ramon Condomines, en direcció al poliesportiu de Puigcerdà. Passem pel costat del recinte de la Residència de gent gran, ens queda a la nostra esquerra. Anem trobant senyals que ens indiquen el camí a seguir.
A partir d’aquí, el desnivell augmenta una mica, però després torna a ser pla. Passem pel costat del poliesportiu de Puigcerdà que ens queda a la nostra dreta. Seguim per la vorera de l’avinguda Ramon Condomines, guiant-nos pels senyals indicatius fins arribar a l’encreuament amb el Passeig de Rigolisa.
Continuem en direcció Rigolisa, fins arribar al començament del camí dels Enamorats. Seguim pel camí. La Sèquia queda a la nostra esquerra i ens acompanya durant un bon tros.
El camí dels Enamorats, és un camí de terra pla entre arbres molt agradable i amb la Sèquia que alimenta l’Estany de Puigcerdà.
Arribem al final del camí dels Enamorats i trobem l’encreuament del camí que ve de Rigolisa. Continuem recte seguint la Sèquia.
Passat aquest encreuament, uns 200 metres més endavant, trobem una altra intersecció. Creuem el carrer de Bell-Lloc (asfaltat), seguint la Sèquia que passa per sota el carrer per continuar per l’altre banda. Seguim recte pel camí de terra.
Aquest tram fa una mica de pujada i arribem a l’Estany del Torniquet. Un entorn molt tranquil i bonic.
Donem la volta al llac seguint les indicacions per iniciar el camí de tornada.

La ruta

Baixa

Dificultat

3,5 Km's

Distància

2 hores

Temps aprox.

Com arribar

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info