Bullidor de la Llet amb nens

El Bullidor de la Llet

Excursions a piscines naturals i rius a Bagà amb nens

Una de les excursions més conegudes del Berguedà

Bagà

El Bullidor de la Llet és una espectacular font natural que brolla d'una gran paret de roca calcària. Tot un espectacle natural que es troba dins del Parc Natural del Cadí- Moixeró.

Natura en estat pur, això és el que descobrireu durant l'excursió fins al Bullidor de la Llet a Bagà, un municipi del Berguedà que ofereix autèntiques joies als amants del senderisme. Precisament el Bullidor de Llet rep aquest nom perquè quan l'aigua brolla amb tota la seva força i intensitat sembla que sigui de color blanc com la llet. Es formen bombolles i molta espuma, un espectacle que podreu veure després de l'època de pluges.
El Bullidor de la Llet
El Bullidor de la Llet
El Bullidor de la Llet
Aquesta excursió és apta fer amb nens i una bona manera d'introduir-los al senderisme. És fàcil, curta i amb una espectacular font natural. La ruta és d'uns 2.5 Km (anada i tornada) i passa pel conegut 'Camí dels Empedrats' durant uns 15 min.

Recordeu que si voleu veure el brollador en la seva màxima esplendor hi heu d'anar en èpoques plujoses i de desglaç, si no el trobareu completament sec.

Com arribar-hi en cotxe i on aparcar

S'arriba a Bagà per la carretera C-16. A Bagà s'agafa la carretera que surt en direcció cap a Gisclareny. Tenim en tot moment el riu Bastareny a la nostra esquerra. Després d'aproximadament 2 km, uns 50m abans del pont de Sant Joan de l'Avellanet (on la carretera creua el Bastareny en un gran revolt de 180º) s'agafa una pista de terra en bon estat que surt a mà dreta enfilant-se uns metres. Aquesta pista porta després de 2 km, fins a la casa de colònies de La Salle Natura, també coneguda com a Cal Cerdanyola. A davant de la casa hi ha un espai habilitat per estacionar els vehicles. Des d'aquí es poden començar dues rutes: una cap al Bullidor de la Llet i l'altra és el camí de Dou del Bastareny.  

La ruta

Baixa

Dificultat

2,7 Km's

Distància

3 hores

Temps aprox.

No

Ruta circular
https://www.zoobarcelona.cat/?utm_source=digital&utm_medium=banner_300x300&utm_campaign=viuelzoo&utm_id=estiu2024&utm_content=escapada-amb-nens
https://www.castelletilagornal.cat/visita-castellet-i-la-gornal/festes-i-tradicions/castellet-medieval.html
https://urldefense.com/v3/__https:/www.ccma.cat/tv3/sx3/projecte-beta/?ext=XT_INTE_F1_SX3_CE56_SUPERCAMPUS__;!!IHJ3XrWN4X8!N7l92cG9Hi1i-ToG47bCSs11evt5fUJlY6W1WNoZDJ_8El1ccaTsxjp3lztjBHtILKwm2-cU4MvNOuBPuD6UtXpbR9s$
https://www.turismebaixllobregat.com/ca/cupons

Com arribar

https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
https://mogent.maristes.cat/ca
https://www.minibloc.es/cat/campus
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance