L'Estany de Sant Maurici i el mirador, un dels més bonics del Parc Nacional d'Aigüestortes amb nens

L'estany de Sant Maurici, un dels més bonics del Parc Nacional d'Aigüestortes

Excursions a peu a Espot amb nens

Un dels paratges més espectaculars de Catalunya

Espot

Us proposem una excursió d'alta muntanya per un dels paratges més espectaculars de Catalunya, el Parc Nacional d'Aigüestortes i l'Estany de Sant Maurici.

Durant aquesta excursió veurem diferents llacs de gran bellesa, i com no podia ser d'una altra manera per la zona on ens trobem, sempre envoltats de muntanyes. Les visites són increïbles, i des del mateix mirador de l'Estany de Sant Maurici, encara més. Aquesta ruta és apta per fer en família, això sí, sempre que estigueu acostumats a caminar per la muntanya.
L'estany de Sant Maurici, un dels més bonics del Parc Nacional d'Aigüestortes
Arribem en taxi fins a l'Estany de Sant Maurici

Hi ha diferents maneres d'arribar fins a l'Estany de Sant Maurici, i des d'aquí començar l'excursió. Podeu arribar amb el vostre cotxe fins al pàrquing de Prat de Pierró, situat a uns 4 km de Sant Maurici. Des d'aquí haureu de caminar una hora o una mica més (sempre depèn del ritme) fins a arribar a l'Estany de Sant Maurici. Tingueu en compte que aquest camí fa pujada i es pot fer pesat si el fem amb els nostres fills. Per tant, una opció molt recomanable és agafar un taxi 4x4 des d'Espot, ja que d'aquesta manera ens podran deixar just al costat de l'Estany de Sant Maurici.
La parada de Taxi està a l'entrada del poble, just al costat de l'Ajuntament. El preu aproximat del servei és de 10€ per persona, anar i tornar.

L'Estany de Sant Maurici, un dels més bonics del Parc Nacional d'Aigüestortes

El Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici és l'únic parc nacional de Catalunya, abasta 105 quilòmetres quadrats d'alta muntanya. Una de les principals característiques d'aquest parc és l'abundant aigua. Precisament per la zona on està situat és tot un espectacle per veure rius, rius, cascades, estanys, valls glacials i gairebé 200 llacs de muntanya.
Entre aquests llacs, destaca l'estany de Sant Maurici, un espai bellíssim al peu dels Encantats que es configura com un dels paisatges més emblemàtics de Catalunya.

L'espai convida a la calma i a contemplar la natura, una joia d'alta muntanya. L'indret és molt visitat per amants de la muntanya, els quals disposen de nombrosíssimes opcions de rutes i itineraris.
L'estany de Sant Maurici, un dels més bonics del Parc Nacional d'Aigüestortes
L'estany de Sant Maurici, un dels més bonics del Parc Nacional d'Aigüestortes
Seguim fins a l'Estany de la Ratera

L'Estany de Sant Maurici és el punt de sortida de diferents rutes. Des d'aquí podeu anar fins a l'Estany de la Ratera. El camí segueix una pista forestal i aproximadament caldrà caminar una hora fins a arribar a l'Estany de la ratera. Si voleu també teniu l'opció de pujar-hi en taxi des d'Espot i que us deixin al Refugi d'Amitges. Des d'aquí estareu molt a prop de l'Estany de la Ratera.
Hi ha una altra ruta que porta a l'Estany de la Ratera i passa per la cascada de la Ratera, però aquest camí presenta algunes dificultats per fer-lo amb nens i nenes. Aquesta ruta presenta un fort desnivell i moltes pedres que s'hauran d'anar pujant.

Arribem fins al mirador de l'Estany de Sant Maurici

Des de l'Estany de la Ratera trobareu una ruta senyalitzada que us portarà fins al Mirador de l'Estany. El camí segueix una pista forestal, per tant, una ruta fàcil per fer en família i en 30 minuts aproximadament arribarem al mirador de l'Estany de Sant Maurici.
Des d'aquí tindrem unes vistes espectaculars de l'Estany de Sant Maurici i els Encantats.

La ruta

Mitjana

Dificultat

6,6 Km's

Distància

5 hores

Temps aprox.

Si

Ruta circular
https://www.vicfires.cat/mercat-del-ram-2023
https://festivaljocpirineu.cat/
http://cavallfort.cat/subscripcio/
https://visit.calafell.cat/family-weekend/

Com arribar

https://lestanques.com/
https://diadegranja.com/
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info
Programador web APP girona freelance