Un dia a La Palma d'Ebre amb nens

Un dia a La Palma d'Ebre amb nens

1 dia a La Palma d'Ebre

Trobem un dels arbres amb la soca més gran de Catalunya

La Palma d'Ebre és un altre dels pobles de la Ribera d'Ebre per on el riu Ebre no hi passa, tot i que té atractius suficients per fer-hi una escapada amb nens. Per exemple, la seva proximitat amb el Priorat, les Garrigues i el Segrià; comarques amb les quals fa frontera.

Si estem a La Palma, una visita obligada és intentar abraçar el Pi de la Palma; l'arbre amb la soca més gran de Catalunya, i que es troba de camí cap a l'embassament; una de les propostes que us recomanem per fer en família. Al voltant de l'embassament hi trobareu una zona de pícnic.

Per completar el dia, molt a prop de La Palma es troba La Bisbal de Falset, ja a la comarca del Priorat, on visitarem una cova que es va fer d'hospital durant la Guerra Civil: la Cova de Santa Llúcia.

Al matí: abracem el Pi de la Palma

Embassament i Pi de La Palma

Consta d’almenys 5 taules i barbacoes. Està situat al costat de l’embassament, per la qual cosa, des d’aquest espai, es poden fer trajectes curts, sempre amb l’aigua com a company. Un altre dels al·licients de…
Més info

A la tarda: visitem una cova que va fer d'hospital de campanya

Cova de Santa Llúcia

En pocs llocs amb tanta història haureu fet un pícnic. La cova de Santa Llúcia és un preciós abric de conglomerat de grans dimensions que es troba a un quilòmetre de la Bisbal de Falset en direcció a la…
Més info
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info